Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá blbina, fakt. Když se něco děje, je tam špatný střih a tma. Ne, že by se něco dělo stále, to ani omylem, ale i ty dvě tři scény si zasloužily více. Celé je to pomalé, statické, nebavilo, nudilo. Sice jsem to do konce zvládl bez posunu, ale ten konec, no to je kapitola sama pro sebe. 201304068403/0 ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který má na jednu stranu celkem slušné vraždy, ale na druhou stranu jej zabíjí převařený - místy hloupý scénář, nad kterým když přivřete oči, dostanete nakonec jednohubku s koncem, který již začíná být trapný. Pohřbil totálně tuhle podívanou. Protože jsem se bavil a čekal až do konce, co se nakonec z toho vyklube, dávám slabší tři *** ( 55% ). ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Tak akože možno to nebol najsamlepší horor čo som videl, ale určite to má dobrú myšlienku, dobre sa pohrali s významom slova článok (nielen na reťazi ale aj v hierarchii a podobne) a mierne príjemne prekvapil zvrat, mierne preto lebo síce mám rád zlé konce ale proste hrdinka bola veľmo sexy a bolo mi jej kus ľúto. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Docela nechápu jak něco takového se mohlo dostat do kin. Všechno amatérsky udělané. K tomu takový zvláštní scénář, který se sice snaží působit moderně a zároveň originálně. Ovšem vypadá to všechno velice směšně. Otevřený konec + moc málo hororových záběrů zapříčinili moje hodnocení. Jedna hvězda je za jednu trošku akčnější vraždu. Ale neměl jsem daleko k odpadu. Rozhodně nedoporučuji !!!! ()

kl.st 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že téma filmu je dobrý a aktuální k dnešní době. Samozřejmě, že ty vraždy byly až hodně drsný, přirovnala bych to k Saw. Ale rozhodně bych tomuto filmu tolik nekřivdila, ode mě má 50%. ()

Todd_Hewitt odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem narazil náhodou, jel jsem v tramvaji a viděl jsem na Andělu vyvěšenej plakát a ten mě upoutal. A taky to, že tam hraje Nikki Reed, mám tu herečku moc rád. Ze Stmívání. Od té doby jsem se na to chtěl moc podívat, ale ne a ne se k tomu dokopat... Až teď. Hrozně jsem se na ten film těšil, a o to víc mě zklamal. Byla to děsná nuda, úvodní scéna docela ušla, ale to je tak všechno. Jinak naprosto nudní herci až na Nikki, scénář taky na prd, a tak dále, a tak dále. Čekal jsem víc. ()

blahblah12 

všechny recenze uživatele

Zvláštní je, že mobily měli tak z roku 2008, myspace se taky používalo tak v roce 08 nebo 09, styl taky nějak tak, ale notebooky a operační systém měli normálně z týhle doby. Byl to obyčejnej americkej nudnej horor, kde nechybělo násilí, krev a kozy. Jen mě trochu překvapilo, že hlavní hrdinka umřela, což většinou v těhlech hororech není běžný a taky, že se to nijak nevyřešilo. Doufám, že tím nechcou naznačit, že bude dvojka. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Typický americký výplach a neskutočné prehliadka klišé. Kráska, vzorná študentka, černoch, športovec, looser... Kompletné osadenstvo takmer každej teen vyvražďovačky z americkej produkcie. Chain Letter sa chopil dobrého nápadu s reťazovou správou, akú každý pozná. Napriek tomu z toho nedokázal režisér Taylor vykresať ani len slabší priemer. Pritom film mal potenciál na kvalitnú žánrovku. Bohužiaľ, nulová pointa, slabý herci, zaujímavé gore i nápad, ale ani to však nestačí na viac, ako jednu hviezdičku... 20% ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

"Poznáváte ten řetěz?" "Ano, ale nevím odkud. Mohla by to vědět má žena..." "A zavoláte ji?" "Je mrtvá..." Jestli vám tahle část rozhovoru přijde ok, tak si film užijete. Jinak ruce pryč. Poznámka: řádky jsou rozsekaný, protože csfd stále nemá funkci odstavců. Celkem peklo. ()

kacir odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudiaaaa to bola teda píčovina s ohavnými ksichtami, dievčence ušli, a ukrutne debilným dejom.....oblúkom sa tejto sračke vyhnite.. Toto bolo v kinách? Čožeee... Fuj. ()

Skank 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem viděl, že je to se středoškoláky tak mě oblévalo! Nakonec mi to přijde lepší než Podivní, sice ne tolik dotažené, ale rozhodně je to nový nápad. Jo, a gore jak cip ;) ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Čo už len dodať kj tejto chujovine, neviem, nemám slov ani. Čakal som, že keď to je v kinách, tak to asi nebude taká pičovina, ale práve naopak, to bolo neskutočne kokotské. K filmu ako takému sa nemám nejaký dôvod veľmi rozpisovať, len rád by som spomenul jeden fakt, ktorý ma dosť zaráža u tejto našej skvelej distribúcie. Dobré, fakt že dobré filmy nejdu do kín a dosť ich je takých, ktoré nevyjdu ani na DVD a bežný divák sa k takému filmu nemá ako dostať, ale takéto zúfalstvá sú nasadzované do kín...vysvetlí mi niekto prečo je to tak?... ()

Abalzo 

všechny recenze uživatele

Začal bych trochu pochvalou. Přišla mi zajímavá práce s kamerou, nějaké to napětí by se taky našlo, některé vraždy celkem solidní a dokonce jsem se asi 3x leknul (to se mi už dlouho nestalo) - především za to ty 2*. Ale tím to bohužel končí. Film naprosto postrádá logiku, už vůbec se tu nikdo neobtěžoval s jakýmikoliv detaily či řešením otázek a problémů, které během filmu vyvstávají na povrch. Naprosto povrchní, nedomyšlené a odfláknuté. Škoda. ()

deathmoon odpad!

všechny recenze uživatele

Mizerná vyvražďovačka s mizerným príbehom, úplne bez zmyslu. Nechápem ako som to vlastne mohla dopozerať do konca. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

S tym velkym fucking "hepyendom" stoji ten film za naproste *ovno. To fakt milujem - naprosty bad end. Ale opat mam skvely pocit aspon z toho ze som za tento crap nedal ani halier, ha. Chvala warezu! Za nikki reed 1 hviezda. PS: J*A*S*M, uvedom sa, zadarmo reklamu nikto vo filme robit niecomu nebude a uz toboz nie fejsbuku, LOL ()

v0jt1s3k odpad!

všechny recenze uživatele

Wth? Tohle pusti do kin a napriklad The Town ne? Ja snad totalne zanevru na horrory, v posledni dobe jsem na podobne sra.ky naletel vicekrat.. ()

Lonna 

všechny recenze uživatele

1 * jen za pokus o dobrej nápad přivázat holk řetězama k autům a roztrhnout jí. Takovej Jigsaw by z toho nápadu měl radost,ale dovedl by ho udělat líp....Celý film byla ztráta času. :-/ ()

Reklama

Reklama