Reklama

Reklama

Alien Trespass

  • USA It Came from Beyond Space (pracovní název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh začína v roku 1957. Sústreďuje sa na postavy astronóma Teda Lewisa a čašníčku Tammy. Ted sa chystá osláviť výročie svadby so svojou milovanou ženou a Tammy si chystá plány do budúcna. Ani jeden ešte netuší, že ich život sa výrazne zmení príchodom mimozemskej lode. Z tej vykráča mimozemšťan Urp, ktorý pomocou Tammy a Teda chce chytiť zlé monštrum, ktoré taktiež bolo na palube vesmírnej lode a utieklo. (Skleni)

(více)

Recenze (23)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Strasna volovina. Ale musi se tvurcum nechat, ze snaha o vzhled padesatkovejch becek se docela dari. Radne naivni sceny, samozrejme zastaraly triky a vzhledove presnej vyber hercu. Bohuzel tady pozitiva konci, celej film je o tom, jak se nekolik skupinek mota ruzne po meste a v okoli a obcas vyskoci divnej mimozemstan a necha z nich jen blivajz a takle to de furt dokola, film nema zadny vtipny sceny, takze je to docela nuda a opruz a jediny stesti, ze to ma jen 80 minut. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tento film měl veliký potenciál, bohužel se mu jej nepodařilo využít. Vtipné je to vlastně jenom tím, jak je to úmyslně padesátkově blbé, pravý humor se zde nevyskytuje. Fakt jsem se nebavil :-( ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Krásné barvy, roztomilé stvoření z vesmíru...... ale jinak NUDA, NUDA a NUDA !!!!!..................Akce filmu se točí v roce 1957. V Kalifornské poušti se rozbije mimozemská loď. Z lodě utíká vražedná bytost - Ghota, která chce zabít všechny živé organismy na Zemi. Z lodě vyleze také mimozemšťan Urp, který je lidstvu nakloněn. Ten se převtělí do místního astronoma Teda Lewise. Spolu se servírkou Tammou se pokusí zachránit svět.... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Ach jo. A já se tolik těšil! Chybí tomu buď humor, který by z toho udělal parodii, nebo kouzlo a naivita, které z těch starých scifáren pořád sálají. Takhle je to vizuálně pěkná nenápaditá nuda. Bohužel. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Film je točený jako "vtipný". Problém je v uvozovkách. Minimálně první polovinu tohoto scifi retrobéčka mě štvou cukající koutky a mrkání herců -- určitě je něco špatně, když se bavějí víc než divák. Nicméně... závěr se mi vyloženě hodně líbil, takový nějaký bych mezi svými oblíbenými padesátkami uvítal. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

No, tvůrci tohoto snímku by si měli vzít příklad z Garth Marenghi's Darkplace. Jinak samozřejmě pokud divák zná filmy, ze kterých si Alien Trespass utahuje, tak si to užije trochu víc...ale ne o moc. Jedná se především o snímek It Came From Outer Space / Návštěva z vesmíru (1953). Prostě pořád se zamýšlím nad tím, proč to nevyšlo, ale nejsem si jistej, čím to je. Protože na papíře, teoreticky, by to měla bejt skvělá sranda. Jenže je to prostě nezábavná nuda.... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Úvodem musím říci, že jsem byl zklamán. Na tento nenápadný počin jsem se těšil, ale moje očekávání nebyla naplněna. A to z jednoho prostého důvodu. Jako milovník letitých naivních monster filmů jsem se vždy s ironickým úsměvem bavil nad samotným snímkem a čekal jsem, že v tomto příběhu najdu nějakou přidanou hodnotu, která by mi snímek ještě zpříjemnila. Ovšem nestalo se - tohle je totiž přesně ten samý monster movie, jen je natočen o 50 let později. Ovšem na druhou stranu nutno říci, že s láskou. Nechybí vůbec nic - policista před penzí, napomádovaní teens, vědec s dýmkou u pusy a samozřejmě hlavní nestvůra, na kterou je nejlepší zbraní aplikace soli. Je to naivní, herci přehrávají a divák se baví. Tedy jen v tom případě, že jste měli podobné filmy rádi i předtím. Nic víc zde totiž nenajdete... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Chápu, o co se tvůrci snažili, jen se jim to moc nepovedlo. Alien Trespass měl být pastyšem, či snad přímo parodií sci-fi filmů z 50. let, přičemž je vtipný snad jen tím, že je úmyslně stejně "hloupý" jako tehejší filmy, herecké projevy jsou stejně toporné a monstra směšná. Tvůrci, zdá se, důkladně nastudovali dobové filmy a tak svůj film zasadili do americkýho předměstí 50. let, které jakoby vypadlo z instruktážních filmů té doby, zaplnili ho šablonovitými postavičkami, bohužel se jim ale nepodařilo vytvořit atmosféru tolik typickou pro své předobrazy a celé to navíc pohřbili příliš nažehleným a technicky dokonalým vizuálem. Aspoň toho technicoloru mohli využít, film by hned vypadal mnohem lépe. Potenciál tohoto díla je značně nevyužitý, pro diváka neznalého kinematografie, na kterou se odkazuje, se může jednat o těžce stravitelný film, přesto si ale tvůrci získali mé sympatie, že se o něco takového pokusili...škoda že celou dobu jeli jen na půl plynu a vznikl ne až tak vtipný brak, u kterého jsem se chvílemi i dost nudil. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

42%? Ale no tak tohle je zábavná pocta béčkům z 50 let. Všechno je tu správně ulítlé a béčkové. Kostými a efekty jsou prostě úžasn a ty dialogy byly vypilované i ty manýri byly dobré režisér si všechno dobře udržel. Atmosféra je silná a působívá a celej film díky tomu rychle uteče, nemám výtky. Rozhodně překvapení. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak chobotničák Ghota, nebo jak se jmenoval, mohl být maličko míň odfláknutý, ale jinak je to parádni retro pocta sci-fáckým padesátým letům. Parádní kostýmy, herci, rekvizity a prostředí, některý výkony a přehrávání už byly horší. Po zhlédnutí jsem dostal stašnou chuť si pustit originální The blob. 60% ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Náhodou... mě to jako nadšenému sci-fíčkaři přišlo náramně roztomilé. Úžasná hudba i výprava spolu s hereckými výkony tomu dává příjemnou retro atmosféru, která aspoň u mě fungovala. Nejde o parodii, ale o snahu natočit obdobu černobílých sci-fi filmů a to se podle mě povedlo. Nepřišlo mi to nudné ani zdlouhavé. Možná to není tak naivní jako padesátá léta, ale to by dneska zase moc nezabralo. Jenni Baird je neskutečně krásná a Robert Patrick slušně hlásí. I díky nim jsem si film opravdu užil. -"Laura McBride is having an emergency. A giant monster, she said." -"Laura is Susie McBride's kid sister, isn't she? That's a... That's one classy chassis." ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevážně myšlená parodická komedie a lehká pocta v jednom sází na to, že se hned od začátku naladíte na smích, který dnes vyvolávají klasická sci-fi béčka z 50. let. Pokud ne, jde všechno do háje. Pokud ano, dobrá nálada chvíli vydrží. Ale ani přes zábavnou výpravu nebo krutě nevyužitého Roberta Patricka ve vedlejší roli se často nezasmějete tam, kde se režisér a spol. nejspíše za břicho popadali. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Parodie na stará sci-fi béčka plná létajících talířů a monster, která dobře vykresluje reálie 50.let, ale bohužel není vůbec vtipná... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nádherné dobrodružství a nesmírně poctivý film. Alien Trespass není naštěstí parodií, ale dokonalou poctou sci-fi/hororů/katastrofických filmů 50. let. Moc jsem pravda z této éry neviděl, ale jsem nadšený fanda původního Star Treku a ten nádherný retro vzhled mě nenechal chladným. Režisér má ohromný talent, protože od úvodního týdenníku, před příběh, postavy, dokonalý létající talíř, nechápajícícho mimozemšťana nebo nádhernou příšerku až po prkotiny jako styl kamery, Star Trekovskou hudbu a závěrečné titulky je tohle prostě ono, tohle je film z 50. let. Když si k tomu přidám, že příšerák se nesere a v poměrně krátkém filmu má celkem slušný bodycount, dal bych možná i více. Ale zůstanu u 4 hvězdiček s doporučením, že čím větší jste sci-fi maniaci, čím větší zálibu máte ve sbírání sci-fi vykopávek, tím více se Vám bude tenhle film líbit. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Alien Trespass vypadá jako nabušená zábava, kde najdeme od všeho něco a dohromady to bude neuvěřitelná pecka. Bohužel, jediné co film ve skutečnosti umí, tak klamat tělem, protože jsem zjistil, že má tak velký prd. Humor, ktrerý asi dobře nechápu. Zábava, tu asi neumím ocenit a zbytek mi přijde...hm, doslova jako ze špatného filmu. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Sci-fi hodené do čistého farebného retra. Bohužial staro pôsobí všetko: efekty(to ešte chápem prečo), scenár, réžia, dej... Čiže dnes už nemá čím zaujať. Humoru ako šafránu a atmosféra žiadna. Tak čo to teda malo byť, keď nie komédia? Aspoň herečky vybrali dobre :) ()

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Dávám tři hvězdičky za film, který budou blázni žeroucí UFO filmy z padesátých let milovat. Příjemné retro a jasná pocta právě takovým filmům, nicméně pokud ho budu hodnotit jako samostatný film, zůstávám na 60ti procentech, na více chybí buď nápaditost nebo správná atmosféra. Ale ty hlavní dvě ženské postavy jsou neskutečné samice, to věřím potěší každého správného šovinistu :-) ()

Reklama

Reklama