Reklama

Reklama

VOD (1)

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

podfuk

Ale hlavne prečo tomu chudákovi černochovi napísali rolu totálneho kreténa? Však v Bad Boys tiež ten M. Lawrence hral komediálnu rolu, ale nebol to dement alebo pacient cvokárne. Bol trošku strelený, ale v zásade to bol celkom schopný poliš, keď došlo na akciu. Nebol to extrém. V tomto filme černoch hrá extrémneho kreténa že to už nie je vtipné ale totálne neuveriteľné a aj otravné. Tie jeho neustále výlevy nad neverou. To mala byť nejaká psychologická štúdia do hlavy prepracovaného fízla, čo má rodinné problémy so svojou starou? Dalo sa to podať aj vierohodnejšie. Ono nie je zas taká prča a sranda napísať dobrý scenár a dialógy. Lebo inak to dopadne ako v tomto filme.

StanislachKo

StanislachKo (hodnocení, recenze)

„Chtěl bych poděkovat všem, kteří se na tomto filmu podíleli. Kromě Bruce Willise, protože je to debil." r. K.Smith 

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Dlho som sa tak dopbre nenasmial na dvoch cvokoch. Hlasky mi pripominali stare dobre devatdesiate roky. Takze velmi dobry film za mna.

masw

masw (hodnocení, recenze)

podfuk: Kevin Smith scénář nenapsal, navíc byl pod tlakem studia a Willise, který ho nerespektoval a Smith se bál že ho zmlátí. :)

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

Tak tohle bylo hodne slaby, Kevin Smith si nejspis myslel ze toci Bad Boys 3 nebo co... Bruce Willis se zase nejspis snazi trumfnout Roberta De Nira v poctu sracek ve kterejch bude na stary kolena hrat :(

na příspěvěk reagoval breeder

R4PT0R

R4PT0R (hodnocení, recenze)

No já jsem s Poldama spokojený. A Tracy Morgan byl taky dobrý, i když v jeho roli bych si klidně odkázal představit třeba Matrina Lawrence, myslím si že by dal postavě víc "štávy".

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

300krát ožuté, hrôza - des, a to som si myslela, že Bruce to môže zachrániť, lenže mať po boku takého "neomalenca", nezachráni to, rozumej filmový zážitok, už nič. sklamanie

oskar22

oskar22 (hodnocení, recenze)

Veľmi priemerný film. Pripomínal mi niečo medzi Smrtonosnou zbraňou a Bad Boys. V podstate ma tento film pobavil, ale aby som sa k nemu niekedy vrátil , tak to asi nie.

kitcz

kitcz (hodnocení, recenze)

Davam 2*, protože po 10 minutách jsem začal toho černocha upřímně nenávidět. Se samotným Willisem bych hodnotil film za 3/5 *. Tracy Morgana již nikdy více !!!

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Ale stárne, před natáčením ho musejí vždycky napařit a vyžehlit :D

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

Naprostá spokojnosť :) Úžasne som sa zabávala na hromade hlášok. Ak niekto povie, že Bruce Willis a Tracy Morgan si ako parťáci nesadli, tak nevie čo trepe. Táto dvojica je úplne božská. Mala som pocit, že som sa preniesla v čase do rokov 90tich kedy bol tento žáner na vrchole. Úžasná pohodička. P.S.: sakra ja neviem ako to ten Willis robí, ale on vážne nestarne ;) ****

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Luxusní dabing, tenhle českej hlas Bruce Willise miluju.... Tracy Morgan taky dobrej hlas jak už tu bylo zmíněno jako Carl z Křižovatky smrti, te hlas se mi líbí a je takovej klasickej srandovní, jakej maj černoši v komediiích mít :)

Lukinsons-

Lukinsons- (hodnocení, recenze)

suprovej dabing...Bruce Willis má klasickej hlas a potěšilo mě, že negr má stejnýho dabéra jako v Křižovatce Smrti Carl :-)

Black3R

Black3R (hodnocení, recenze)

Chcem sa spýtať kedy to vyjde na DVD??? Lebo ako viem tak to bolo asi tak pred 1,5mesiacom v kinách nie? Ak niekto vie prosím povedzte mi :)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Nějak sem si tohohle filmu nevšim a prošvihl sem, bylo to vůbec v CZ kinech že tu není datum??? A vyjde české DVD?

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Už jen scéna vyslýchání v úvodu: I never seem that movie, mě připravilo na nadcházející,. Povedené.

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

Nečakal bych že to řeknu ale ukecanej Tracy Morgan se mi tam líbil :)

Lukinsons-

Lukinsons- (hodnocení, recenze)

nevíte někdo název tý písničky, co začíná na 31:20 (cca.), jinak film hustej, sice pár trapných scének, ale komedie je to na dnešní poměry hodně dobrá :D

neoss

neoss (hodnocení, recenze)

Fakt skvelý film a to nielen kôli Willisovy ale celkovo pekne natočený film. Klasika drsňácky policajti medzi neschopnými policajtmi v New Yorku. Nice !

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

fuuha, to bol dobry shit. -ale ta posledna scena pred zaverecnymi titulkami dopomohla k 3* knock-knock,
::::::-)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Hrůza, Bruce by si to měl vystřihnout z portfolia a raději se tím nikde nechlubit . 1* za "pomeranč" a hezkou čerošskou manželku a mexickou milenku. Vtip to nemá, jen ubohou trapnost, hloupá špatně zinscenovaná klišé, nefungující ústřední dvojici (too-old-film-ignorující Bruce a odporný trapný černoch) a pitomou hudbu. Kevine a Harolde, strčte si tenhle brak za klobouk.

Anole

Anole (hodnocení, recenze)

Moc jsem tomu nevěřila, ale skvělá komedie... obsazení taky super, takže proč ne.

opox

opox (hodnocení, recenze)

Já taktéž za 4* .... komediální účel to splnilo opravdu velmi dobře :-) a že jsem u toho měl kromě českých titulků i čínský, mi ani nevadilo :D ... Bruce Willis a k němu jeden uřvanej černoch a mrtě dobrejch hlášek :D a S. W. Scott hrál taky dobrýho magora :D

hits4eva

hits4eva (hodnocení, recenze)

ano, takhle nějak se tenkrát ty filmy točily, poslední skaut ani smrtonostná past, nebo smrtonostná zbraň to sice není, ale rozhodně neurazí, protože jsem podobný žánr už dlouho neviděl, tak jsem byl alespoň já příjemně překvapen, takže čtyři hvězdy ;)

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

už je vonku "Cop.Out.2010.CN.DVDRip.Xvid-XTM" ... takže CN .. Language .........: Mandarin Subtitles ........: Chinese < Subbed >

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

ty jo,ráno tady nebylo ještě ani jedno hodnocení a ted už je to v červeným s 83%...no pěkně :D

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

btw. nevíte, jestli by mi fankko nedal jedno ze svých originálních dvd?

eromar

eromar (hodnocení, recenze)

Proč se ještě nedá hodotit? Film už je v USA v kinech, včera jsem ho viděl.

npZHALYkz

npZHALYkz (hodnocení, recenze)

Viděl jsem Cop Out minulý týden ve Vancouveru a musím říct, že díky nevalným tamním recenzím jsem šel na film jen díky tomu, že Smithe a Willise prostě žeru. Takže očekávání nebyla velká , což bylo dobře a u filmu jsem se docela pobavil. Na Clerks ani Mallrats to nemá ani náhodou - je to úplně jiný druh zábavy. Taková hloupější bych řekl, ale je. Jenže Jay a Mlčenlivý Bob prostě chybí...

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane &amp; Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama