Reklama

Reklama

VOD (1)

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (739)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sem tam sem se i upřímně zasmál, takže to nakonec nebylo zase tak špatné. Smith se snaží dělat si srandu nejen sám ze sebe, ale i ze svých oblíbených akčních filmů, bohužel mu to ve většině případů nevychází tak, jak by si asi přál. Úvod ve vyšetřovací místnosti je pohlazením po duši filmového geeka, zbytek filmu bohužel silně nudí a občas nepříjemně čpí divnými vtípky a narážkami. Ještě že často situaci zachrání Seann William Scott, jinak bych u tohoto hloupého výplachu neváhal jít s hodnocením ještě níže... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdysi byla v Hollywoodu založena škola, kterou navštěvovali výhradně černošští herci, což možná zavání rasovou diskriminací, ale předpokládám, že to byl cílený záměr zakladatelů (producentů), kteří chtěli vyplnit mezeru na trhu. Mezi vyučované předměty patří: Afektovanost, Uřvanost, Kulometná mluva, Trapnost a Troušení bonmotů o černošském útlaku. Závěrečná zkouška spočívá v tom nepustit nikoho dvě hodiny ke slovu a znechutit náhodně vybraného diváka sebelítostným monologem. K pilným studentům, co úspěšně absolvovali a visí jim diplom na zdi (M.Lawrence, C.Rock, O.Jones, C.Tucker) teď přibylo nové jméno: Tracy Morgan. Ten na základě výjimečných studijních výsledků dokonce dostal i stipendium.. Samoúčelně vulgární film, s kterým si Smith zahrál Ruskou ruletu o svou pověst. Kulka z hlavně nevyšla, nicméně žánr buddy movie dostal další zásah na komoru. Poslední skaut byl asi opravdu poslední... ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Nerada porovnávam, ale tentokrát si jednoducho nemôžem pomôcť. Cop Out mi celú dobu pripomínalo Smrtonostnú zbraň po 23 rokoch. A je jasné, že tieto dva filmy sú neporovnávateľné, no inšpirácia tam istotne bola. Najmä ak si mal Rigsa pôvodne zahrať Bruce Willis. Cop out je komediálny, miestami silený, americký a priemerne fungujúci. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oddychovka, u které se sice neválíte smíchy, ale na jedno kouknutí to postačí... Sakra, nikdy bych nečekal, že budu muset tuto klišoidní větu použít zrovna u filmu Kevina Smithe, ale bohužel je to tak. Ten se zde opravdu s ničím světoborným nevytasil. Máme tu sice např. jeho klasické citování filmů, ale i to zde působí celkem křečovitě. Navíc Tracy Morgan, kterého ve 30 Rock zbožňuju, je tady na zabití. Aspoň, že ten Bruce Willis si odehraje svoje a Sean William Scott si taky pár humorných momentů odbude. Na Smithe je to ale málo, snad se do příště vzpamatuje a natočí nám další nezapomenutelnou komedii. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith režírující parťáckou akční komedii s Brucem Willisem. To zní božsky... Bohužel výsledkem je přinejlepším lehoulince nadprůměrný film, se kterým mám dva zásadní problémy. Tím prvním je neslaný, nemastný scénář, který (pokud si dobře vzpomínám) nenabídne žádný výjimečný moment a jeho zápletka je dost banální (honba za ukradenou baseballovou kartou mě v takovémto typu filmu vážně moc nerajcuje). Samozřejmě se úplně nabízí vyslovit, že kdyby si scénář napsal Smith sám, mohl si možná připsat na konto další bombu. Druhou věcí, která mi příliš nesedla, je Tracy Morgan (Willisův parťák). Ne že by mě přímo štval, ale říkal jsem si, že kalibr Willisova formátu by si k sobě zasloužil někoho... vtipnějšího, sympatičtějšího a méně otravného. Třeba Chrise Rocka (ten aspoň nemá tak nafouklou hubu). Jsem velký fanda buddy movies a tvorby Kevina Smithe, ale z POLDŮ bohužel nijak zvlášť unešený nejsem (novodobý POSLEDNÍ SKAUT se vážně nekoná). Na druhou stranu nejsem ani moc zklamaný a těšit se budu na Smithovy nadcházející projekty i nadále. 60 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (20)

  • Kevin Smith natáčení s Brucem Willisem označil jako nervy drásající událost. Herec ho také naštval tím, že se neúčastnil žádných propagačních akcí tohoto snímku. (Chris Masters)
  • Smith se označuje za velkého fandu Bruce Willise. Ten sám krátce po premiéře filmu Smrtonosná past 4.0 (2007), ve kterém se Smith objevil v jedné z menších rolí, prohlásil, že by si rád v jednom ze Smithových snímků zahrál. Nakonec to však bylo studio Warner Bros., které Willise do filmu navrhlo a přičinilo se o jejich spolupráci. (Gman)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama