Reklama

Reklama

Noční Show Jimmyho Fallona

(pořad)
  • USA Late Night with Jimmy Fallon
Talk-show / Komedie
USA, 2009, 1 013 x 60 min

Kamera:

Michael Blieden

Účinkují:

Jimmy Fallon, Solange Knowles, Akon, Glenn Close, Jeff Goldblum, Matthew Perry, Jerry O'Connell, Jill Hennessy, Neil Patrick Harris, Dylan McDermott (více)

Recenze (30)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Žumpa Late night shows, líp to popsat nedokážu. Fallon byl dřív ještě docela snesitelnej, co ale předvádí v posledních letech je fakt šílený. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nevim jiste, jestli zrovna show Jimmyho Fallona byla inspiraci / je inspiraci Krausovy cesky obdoby, ale pokud ano, tak je jeste treba udelat velky krok kupredu. Jimmy Fallon tam dela more picovin a rada z nich pripadala docela originalni - tady na NZ to davaji nekdy odpoledne, takze to povetsinou nestiham, ale co jsem dosud videl me bavilo. ()

Reklama

biskin 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá talkshow, jedna z mála, která se dá sledovat od začátku do konce (včetně všech miniseriálů a vtipných her s diváky). Nevim sice, kdy Yoss komentář psal, ale naprosto s nim nemůžu souhlasit. Jimmy už má rok za sebou a stále si to zachovává kvalitu. Škoda mi přišla akorát Conana, který teď už nemá ani The Tonight Show. Edit: tak i Conan se zas dočkal svojí talk show ;) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

O výběru hostů netřeba spekulovat - to je naprostá první liga (proto ve své show opakovaně měl i Baracka Obamu a aktuálně i Donalda Trumpa - toho mimochodem umí i skvěle parodovat...stejně jako třeba Putina), o hudební stránce také ne, vždyť mu tam hrají The Roots! Jimmy Fallon má charisma a je pohotový a vtipný...plus jeho ,,řeč těla", taneční dovednosti a fakt, že umí dobře zpívat...skvělý je koncept talkshow prokládané různými skeči, hranými scénkami, soutěžemi...plus doprovodné aktivity a hry k jeho talkshow, jako třeba Charades (napovídání pomocí pantomimy), Password (hádání slov s nápovědou jednoho slova) nebo Catchphrase (obdoba Password, ale s více slovy a časovým limitem v podobě tikajících stopek) coby předobraz našeho Kufru, jsou zábava sama... (ty novodobé varianty se zapojením virtuální reality už mne ale zas tak nebaví...stejně jako ty sportovní hry - Bar Curling atd.) ()

Galerie (150)

Reklama

Reklama