Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindě při náhodném testu diagnostikují rakovinu prsu. I přes tento otřesný fakt se snaží brát život z té lepší stránky a podaří se jí vrátit zpátky do běžného života. Ale dokáže po tom všem ještě najít svého prince na bílém koni? (oficiální text distributora)

Recenze (6)

paascha 

všechny recenze uživatele

Téma je vážné, zpracování tragické. Jediné, co mě zaujalo, byla určitá část obrazů v galerii, ale rozhodně ne všechny. A to bylo všechno ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Námět - Linda Dackman. Scénář - Nina Colman. Možná to měla režírovat taky žena, nebyla by to potom taková trapárna. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Televizní film kterej se plácá na rozmezí romanťáku, komedie a dramatu. Já nejsem ženská, takže se těžko můžu vžít do situace hlavní postavy, ale aspoň budiž tvůrcům ke cti, že se na téma rakoviny psu rozhodli natočit film. Bohužel film, jehož kvality jsou prachbídný. Od začátku do konce spousta plků pořád o tom samém. Navíc hlavní postava mě byla dosti nesympatická. Slabota. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Pointou filmu zřejmě mělo býti, že i když člověka potká menší či větší životní tragédie, neměl by klesat na mysli a z hlavou vzhůru kráčet dál. Tuto pointu se tvůrcům svým způsobem podařilo snímkem divákům předeslat. Hlavní ženskou postavu obsadili docela charismatickou herečkou, která se před kamerou snažila seč jí síly stačili. Nepodařilo se jí, ale stát se po celý příběh být uvěřitelná a já jsem se nezbavil pocitu jejího přehrávání. Ve zpracování je všude cítit televizní zpracování, příběh je jasně čitelný a předvídatelný. Dialogy jsou napsané stroze a dabing podprůměrný. Ostatní herecké výkony postrádají výjimečnost a originalitu. Takže i přes zajímavý námět byl scénář napsán slabě a snímek vyznívá silně podprůměrně. ()

Reklama

Reklama