Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Lee Soo Hyun je adoptován do rodiny Kang Min Kiho, protože jeho rodiče byli zavražděni členy gangu. Lee Soo i Kang Min spolu vyrůstají a stanou se agenty bezpečnostních služeb NIS (National Intelligence Service). Jsou nejen bratři, ale i nejlepší přátelé. Suh Ji Woo je kamarádka z dětství Lee Soo v dobách, kdy žil s rodiči v Bangoku. Náhodně se s ním potká v Soulu a chce s ním být za každou cenu. Ovšem Lee Soo pokazí jednu operaci, při které poznal vraha své matky. Je vyloučen z agentury a jeho cesta za pomstou může začít. (Vavča)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Spousta seriálových záběrů byla pořízena přímo na území Thajska, kam se tvůrci společně s hlavními představiteli během natáčení vydali. Ne každá byla ale tak příjemná, aby na ni hlavní mužský představitel Soo-hyeon Lee (Joon-ki Lee) vzpomínal. A jak sám říká, procházka thajskými stokami nebyla zrovna moc příjemná. Těmi musel na úkor natáčení procházet několik hodin. A dokonce si v jednom specifickém okamžiku té místní špíny trochu i lokl. Jinak ale už vzpomíná na akční choreografii, kdy po dobu víc jak deseti hodin natáčel souboje v zápasnickém ringu. Muay Thai pro něj bylo výzvou od samotného začátku. Jak ale sám uvádí, během natáčení ho zcela vyčerpalo. V ringu si během bojové scény dokonce vymknul kotník. I díky jeho úrazu se muselo improvizovat a finální souboj v jedné z úvodních epizod není přesně takový, jaký dle původního záměru jeho tvůrců měl být. A jak sám herec dodává, velkou inspirací mu byl i hongkongský filmový snímek Infernal Affairs (2002), který ještě před samotným natáčením zhlédl několikrát, aby se pokusil vžít do těsné role gangstera. (Conspi)
  • Filozoficky koncipovaný název seriálu pochází z francouzského jazyka. Seriáloví tvůrci se při jeho výběru nechali inspirovat jedním specifickým rčením, které zní "L'heure entre chien et loup". Ve skutečnosti jeho význam spočívá v relativním okamžiku, v němž zapadající slunce vytváří pro lidské oko zhoršené pozorovací podmínky. A právě v tom okamžiku lze jen stěží určit, jedná-li se o siluetu psa nebo siluetu vlka. Tím chtěl autor naznačit, že je stejně složité rozeznat siluetu přítele od siluety nepřítele. A s podobnými anomáliemi se potýká i hlavní seriálový hrdina Soo-hyeon Lee (Joon-ki Lee), který ke konci už sám vlastně netuší, kým ve skutečnosti opravdu je. (Conspi)

Reklama

Reklama