Reklama

Reklama

Kočka a internet

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Drama
Česko, 2007, 14 min

Mezi klasické člověčí závislosti vstupuje nový fenomén. Autor snímku ukazuje jednu se schůdných cest, jak se s tímto problémem vypořádat. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak ani já nepošlu tento filmeček do hlubin modrých čtverečků. A také už nebudu denně online 30 hodin, pokusím se to zredukovat na 24. ()

Bane 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální snímek se zajímavou atmosférou, který jakkoli vychází z komiksové předlohy, netrpí dojmem upachtěné adaptace - zato komiksovost je z něj silně cítit (a voní!). ()

Mangus 

všechny recenze uživatele

Pekné farby, málo sýte, málo farebné, celkom dobrá hudba, snaha vytvoriť tajomnú, zvláštnu atmosféru sa celkom darí, najmä vďaka hudbe, ale scenár je dosť blbý. Hlavná protagonistka sa neustále opakuje a overuje:,,Naozaj chceš prestať..?´´, čo začne aj napriek krátkosti tohto filmu liezť veľmi skoro na nervy. Herci jednoznačne prehrávajú, najmä ,,závisláčka´´. Vďaka môjmu prvému kontaktu s filmom z tejto kategórie, teda nezávislých, natočených doslova ,,na kolene´´, mi tento fakt dosť prekáža. Dojem z filmu a hodnota sa mi následne stráca, pretože to herci skazili. Režisér ale v pohode, až na tie dialógy príliš sa preťahujúce a dosť trápne, celkom v pohode. Aj keď bol záver predvídateľný. ()

Reklama

Reklama