Reklama

Reklama

The Forger

  • USA Carmel-by-the-Sea (pracovní název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Začínající malíř, teenager Joshua (Josh Hutcherson), cestuje do Carmel v Kalifornii, kde se setkává s nepříliš příjemnou zkušeností, a to s paděláním vzácných obrazů. Také zde potkává rozjařenou Amy (Hayden Panettiere) a nachází v ní zalíbení. (Kacitr)

Recenze (14)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Průměr, kterému nemůžu dát ani to průměrné hodnocení, jelikož už v půlce filmu cítím, že kromě Hayden si z něj už za pár hodin mnoho nevybavím. Je to celé nějak prázdné. 50% ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Pomalounký utahaný film, ve kterém naprosto není jasné, komu o co skutečně jde a nevytrhne to bohužel ani Lauren Bacall, ač i ve vysokém věku zůstává šarmantní. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné podívání nebylo to sice žádné extra ale dalo se na příběh a herce pěkně koukat takže spokojenost byla. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Začátek mě nezaujal a konec nebyl také nic moc. Další film, který se mě snaží přesvědčit, že Josh Hutcherson je prostě dřevo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Na jednu stranu to působí jako pro děcka (nevěrohodné reakce postav, naivní děj, strašně povrchový pocit z filmu), ale jako celek to pro děcka není - resp. pochybuju, že by je to bavilo. Největší pozitivum vidím v hereckém obsazení, ale krom Joshe se stejnak nikdo nedokáže pořádně projevit. Z Hayden Panettiere mi ale opět padala huba na zem, nejspíš i díky ní mě ten film úplně nenudil. ()

JaT 

všechny recenze uživatele

Pohodový film o mladém 16ti-letém klukovi, který se dostane na ulici poté, co ho matka opustí. Joshua vyrůstal bez otce, tak nemá kam jít. Náhodou se při svých toulkách dostane do domu padělatele obrazů. Ten když zjistí, že kluk má talent na malování, rozhodne se ho osvojit s tím, že mu Josh bude pomáhat s paděláním obrazů. Do toho Josh potká svoji první lásku a příjemnou starou dámu, která se o umění také zajímá... ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Žiadna veľká naháňačka v štýle Thomasa Crowna alebo Catch Me If You Can sa nekoná. Všetko sa nesie v príjemnom a pohodovom kľude, rovnako ako maľovanie obrazov kdesi na námestí či na pláži pri západe slnka. Aj preto dostal od mnohých to priemerné hodnotenie, no kto má rád obrazy, maľovanie, trochu romantiky, k tomu atmosféru dotvárajúcu hudbu, bude sa mu film páčiť. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, o mladém klukovi, který nemá domov a protlouká se životem,jak jen nejlépe dovede, ale naštěstí v tom není sám, najednou poznává a učí se postupně co je dobré a co špatné,zkrátka naprosto obyčejný příběh s příběhem, který nás svým způsobem okouzlí, do toho všeho krásná hudba, vše je navíc v duchu romantiky a drama, takže je to spíše melodramamtický žánr, ale pěkně se na to koukalo ()

BradleyT odpad!

všechny recenze uživatele

To snad nemohli myslet tvurci ani na sekundu vazne. Nudu strida kyc a radoby nahodicky a pomatene "teen" trapne sceny, ktere se tam deji jsou jak od zacinajiciho rezisera, ktery by snad s timto mohl uspet nekde na vysoke skole v divadelni podobe, ne na platne a uz vubec ne s pomerne znamymi tvaremi - Joshi, Hayden, sorry, ale tohle byl ulet nebo jste za to dostali dobre zaplaceno???. Obsah zde uvedeny od Kacitr je uplne nesmyslne zavadejici - nikdo nikam necestuje, uz vubec to neni zacinajici malir, ale opustene dite, ktery ma talent a buhvikde sebranou techniku mistra (asi od boha)... no dal se fakt vyjadrovat moc nema smysl, byl by to spoiler, ale tohle je fakt cely nejaky ulet :-D ()

Reklama

Reklama