Reklama

Reklama

300: Vzestup říše

  • USA 300: Rise of an Empire (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série „300", se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Themistokles čelí masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Uživatel Castrator smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Neposílal jsem nikomu nic, tady jsem vždy řešil jen filmy a vše kolem toho.. pleteš si mě se Stallonem nebo někým jiným... Víc ti k tomu nemám co říct..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

rounen

Hmm........mm ne, to si nemyslím do filmových diskuzí si několikrát a opakovaně posílal fotku své přítelkyně, to vím sto procentně, víš jak se pak ukázalo, to že sis ji .............jo víme oba, nedělej blbého, protože oba víme :) 

na příspěvěk reagoval Lacike, rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A po stopadesáte ti píšu že sis mě spletl se Stallonem.. diskuze se u mě týká jen filmů, jenže ty si jedeš pořád svoje.. takže tě prostě ignoruju..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tady rounen měl přítelkyni, hezkou, seděla na posteli celá nažhavená, v těsném svetříčku.........víme jak to sní bylo :)) 

na příspěvěk reagoval Bellamy

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

rounen

to pozor, já sem nikdy neřekl, že si Psychor nebo stallone či Martin, jen se ptám pouze a jenom na přítelkyni/modelku, kterou si kdysi měl a vytahoval ses sní, dokonce si do diskuzí posílal její fotku, s tím že to je tvoje přítelkyně. No a to že ptám na práci, no a ? se normálně ptám, jestli máš práci nebo ne, takže tady nepiš něco co neni pravda ju ? super 

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Bellamy

Jeblo a preplo mu v palici, pry jsem Stallone, Psychor, Martin1984, atd . Mám prý tady hodně nicku a píšu za všechny.. ten Japonec, ktery jako jediný přežil Nagasaki mě pronásleduje v každé diskuzi a nelze se ho zbavit ani ignorací.. takže tak.. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

belien

belien (hodnocení, recenze)

Bellamy

Ja môžem tvrdit že 3tej časti sa určite dočkáme,ale nebude to tak skoro o pár rokov plus mínus..

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

nechapu co kazdej vidi na Eve Greenove. je to jedna z nejskaredsich herecek co jsem vubec videl a zpohledu na ni se mi zveda kufr, snad jako z jedine herecky a charisma hlavniho hrdiny, je zcela nepodstatne, pac hlavni hrdina s tou hrstkou vojaku a lodi dokazuje svou inteligenci nemozne, sjednoti Recke staty proti nepriteli, je to fakt borec. bitva u Marathonu fakt luxus. ale na co se opravdu v techto filmech nejvice tesim, je reznicina, nefalsovany jatka, pak uz je zcela jedno kdo tam hraje, pac o tom ten film je.

na příspěvěk reagoval rounen, GigaPudding

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Nenašel jsem místo,kde by nebylo pozadí digitální+poletující částice,přehnaný rozmazání.Ta jebačka je docela vtipná,bral bych kdyby to bylo na tvrdku...Oproti jedničce průměr.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Stallone

S hrdinou máš pravdu ten charismatický opravdu nebyl, protože Sullivan Stapleton je charismatickej asi jako záchodový prkýnko, taky tak plochej a nudnej a jenom na jednu věc, na hovno když pomineme že na hovno je papír že :-DDD Eva Green je bohyně, potkat ji na ulici tak ji ojedu. 300: Bitva u Thermopyl byla hlavně totálně ORGINÁLNÍ.

Uživatel BloodyBeast smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Stallone

Pokial ti tie suboje pripadali neprehladne, tak si slepy. Co je vlastne logicke, ked svoju 200kilovu priatelku povazujes za modelku.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Bitvy na moři jsou nepřehledné, chybí tam nějaké emoce, které by ve mně nějaký souboj vyvolal. Chybí mi tam charismatický hlavní hrdina. Z historického hlediska je to také nesmysl. Eva Green je tuctová holka. Projdi se někdy po městě. Žádný zapamatovatelný souboj. Film, u kterého není scéna která by se vyprávěla mezi kamarády. NIC. 300: Bitva u Thermopyl byla ORIGINÁLNÍ, toto je je jen příživník. Možná snížím na 1*. Možná

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Lacike, BloodyBeast, BloodyBeast, Bellamy

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Stallone

Jako špatné pokračování bych to nenazval, je to ovšem jiné než první 300 a to především protože zde se drtivá většina soubojů odehrávavají na lodích na moři. První 300 mám osobně raději ale tohle má zase dokonalou Evu Green a ty bitvy na moři na lodích jsou velmi pěkné, ovšem jinak film kulhá (alespoň pro mne) takže asi tak můj skromný názor.

na příspěvěk reagoval Stallone

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

hmyzovrah

Nic proti ale Stapleton je neuvěřitelně nudnej ksicht a dovolím si říci že stejně nudnej jako i jako herec. Zpomalovaček bylo přehnaně a nejsou prostě už tak boží tak jako ve 300 od Snydera. Ovšem bitvy na moři byly povedené to se zase musí nechat i mě se líbily :-) ovšem lepší než první 300 to určitě není, mimochodem tohle bylo taky o dost jiné 300 než to od Snydera.

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

kazdy placa o Eve Green, jak zachranovala tenhle film. ale me proste se nelibi, jak vzhledove, tak jeji postava ve filmu a Stapleton je super. bitvy a zpomalovacky jsou bozi. lepsi nez jednicka. pak me tu nadchlo par komentaru, ze je tam moc pekacu buchet. no ja nevim, ale takhle by mel chlap vypadat a ne met pivni pupek, fyzicku ve 30ti jako 60ti letej dedek. je to jen zavyst od lidi co sedej furt u kompu a cumej na filmy a sou furt na internetu.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast, GigaPudding

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Na mě tu bylo přehnaně moc přeplácaných zpomalovaček a zatraceně nudný hlavní hrdina Sullivan Stapleton, ještě že to Eva Green opravdu hodně vynahrazovala protože jinak za sebe jsem cítil oproti prvnímu dokonalému 300 o hodně slabší odvar ale nakonec jsem dal 3*

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Už mi chýbal len joystick a health bar v hornej časti obrazovky, a bola by to možno aj dobrá hra.

belien

belien (hodnocení, recenze)

co poviete bude pokracovanie najblisie roky,ci ani nie?lebo ak by sa chytil toho daky spolahlivy reziser tak by to nebolo zle ukoncenie mozna by to skoncilo v hodnoteny lepsi ako jednotka

na příspěvěk reagoval Segrestor

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

vodkasesemte , vodkasesemte

posud sám

http://33.media.tumblr.com/11a683a357dbe500d166e67e7dc1f2ce/tumblr_n2b3nyNnMT1qhkkp7o3_250.gif

http://cine.batanga.com/sites/cine.batanga.com/files/La-sensualidad-y-talento-de-Eva-Green-en-15-maravillosos-gifs-16.gif

http://33.media.tumblr.com/36d82d3b45600a8e519012aac1373650/tumblr_n34sfoh0Xl1qaoeoqo5_r1_400.gif

https://38.media.tumblr.com/bc36d502039fcfd7df211299236d5aac/tumblr_n2uco6a1MX1s2gmx3o4_400.gif

http://38.media.tumblr.com/88db16dfc3811a49fc2299e59a73dfb3/tumblr_n2udiesSz81rfdvpto1_400.gif

http://31.media.tumblr.com/d1cd58a21afc8a0ae28dece7af3434af/tumblr_n1y96oyh241ro96rao5_500.gif

http://37.media.tumblr.com/74eeeb49c446e44ccb051b3c758d1173/tumblr_n23ff2XQDK1rlb6iho2_r1_400.gif

http://ww2.sinaimg.cn/large/932f0ef9gw1ee8j670hcgg20b4064b29.gif

vodkasesemte

vodkasesemte (hodnocení, recenze)

tvl nemužete držet o Evičce hubu? ted si to stáhnu jen kvuli tomu, abych si před ní mohl leštit svoje miniaturní Ego!

na příspěvěk reagoval Shakers

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Oneill85

já se díval pořádně.... ale tady to bylo prostě do očí bijící.... :-) myslím, že zase takový extrémní rozdíly by v těch "schopnostech" být neměli.... zvlášť když to člověk vidí, jak moc "lehce" se nějaký řeci nechali rosekat, tak nad tím zůstává hlava stát....

na příspěvěk reagoval Oneill85

Oneill85

Oneill85 (hodnocení, recenze)

Queb

Měl jsi se dívat pořádně. První řecká vlna byly ti lepší řekněme elita a to samé potom z perské strany. Ne všichni mají stejný schopnosti.

na příspěvěk reagoval Queb

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Tak jsem to konečně viděl.... a nebylo to tak špatné... ale na první díl to prostě zdaleka nemá... jak hercama, představitelema těch hlavnějších postav, ale hlavně tou atmosférou, kterou měla jednička prostě někde jinde....

Ale jinak dobá podívaná.... nejlepší postava asi Eva Green a "Lena- alias. Cersei" je taky výborná....

asi jediná věc která mě tam krapet fakt štvala a hlava nebrala.... tak to ,že v jednom záběru nabíhají "řečtí" bojovnící do perských a jeden řek seká jednoho peršana zadruhým úplně hladce.... a pak je tam záběr, kde zase nabíhají peršané do řeků a je to přesně obráceně, ti předtím naprosto neschopní perští bojovníci sekají jednoho řeka za druhým a to docela snadno....

vím že je to kravina, je to i v jiných filmech, ale tady mi to přišlo, že to bylo nějak až moc vidět....

ale jinak dobrý....? ví se jak je na tom pokračování....?

na příspěvěk reagoval Oneill85

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

ywo666

znám jednoho (thargoid), který dělá pomovi daně a zná se se všemi, co zde inzerují, může prý zařídit ban komukoliv... vidíš, že nekecám. čsfd generuje šedé eminence :))

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama