Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probudit se vedle ubodané mladé ženy, to nemůže přežít ani policajt. Další případ oblíbené detektivní dvojice.
Dvě whisky, pár dvojek červeného, pak zase whisky, to vše podepřeno neurčitým množstvím lorazepamu - to je dávka, která by sekla s každým. Andy Dalziel je sice pořádný kus chlapa, tohle je však i na něj trochu příliš. Tedy ono by se zase tak moc nedělo, kdyby se druhý den ráno neprobudil v cizím pokoji vedle ubodané mladé ženy. A kdyby následkem všeho toho požitého svinstva neměl okno jako výkladní skříň. A kdyby se to celé ještě navíc neodehrávalo v Amsterodamu. Od samého začátku jeho služební cesty to mezi ním a místními poldy docela slušně jiskřilo, takže není divu, že inspektor Boersma nemá nejmenší chuť zpochybňovat důkazy, které tak jednoznačně svědčí proti tomu protivnému Angličanovi. Naštěstí pořád ještě platí, že v nouzi poznáš přítele. A Andy, i když je to takový samorost, pořád ještě pár přátel má. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nejlepší díl celého seriálu. Absolutní dokonalost. Luxusní výchozí zápletka, perfektní vyšetřování a správně dramatické a nečekaně i poměrně akční finále. Prvotřídní drama, klenot seriálu. Warren Clarke je absolutní génius a změna prostředí byla taky velice příjemná. Není co vytknout. 100%. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sympaťák!?!.. No, jo, ale na vraždy je u nás nejlepší.. Odpověď na mou otázku!" Jedna z nejlepších epizod, tentokrát se bytostně týkající Andyho. "Samí eurofrňáci, co?" A také asi díl s největší počtem hlášek a "superdeklamací" :-) "Motiv...příležitost...a metoda. Chci si vytvořit v mysli obraz zločinu a kašlu na psychologické profilování a na ty vědecké cesty k rychlému řešení. Já chci být prostě pořádný detektiv!" ()

Reklama

Reklama