Reklama

Reklama

The Listener

(seriál)
Kanada, (2009–2014), 44 h 39 min (Minutáž: 37–42 min)

Tvůrci:

Michael Amo, Sam Egan

Hudba:

Tom Third

Hrají:

Craig Olejnik, Ennis Esmer, Lauren Lee Smith, Rainbow Sun Francks, Peter Stebbings, Mylène Dinh-Robic, Tara Spencer-Nairn, Arnold Pinnock (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Toby Logan (Craig Olejnik) je 24letý mladík, který ovládá schopnost číst lidem myšlenky. Jednoho dne se Toby rozhodne svůj dar využít ve prospěch ostatních a pomáhá odhalovat různé zločiny. (NGP)

Recenze (7)

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický seriál, který se hodně prvoplánovitě snaží nasazením dvou krásných hereček zlepšit "koukatelnost". Schopnost hlavního hrdiny zavání opisováním od Heroes, čtení myšlenek ani není tak dobře zpracované, kriminální případy tak jako všude jinde jsou obyčejné. Ze začátku může Craig Olejnik působit až moc jako "supersprávňák", po pár dílech ale trochu vykrystalizoval a oblíbil jsem si ho. ()

biskin 

všechny recenze uživatele

Po 5 dílech lze napsat, že se z toho klube dobrý seriál. Je to spíše epizodní, ale doufejme, že se nějaký hlubší děj časem vyvine. Prozatím hodnotim něco mezi 3-4 * ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je Toby, který umí číst lidem myšlenky společně se svým kamarádem Ozem (vtipálek a hláškař seriálu) pracují jako záchranáří a jezdí sanitkou k případům. Toby používá svoji schopnost k řešení případů a pomáhá tím policii. V pozadí se také pátrá po minulosti Tobyho a původu jeho schopnosti. Bohužel v druhé sérii se vymění herečka v roli policistky, přestane se pátrat po Tobyho minulosti (což mě zajímalo nejvíc) a sklouzne to do průměru, kde se každý díl točí kolem jednoho případu, který vždy Toby díky své schopnosti rozlouskne. Toby přestane pracovat u nemocnice a přidá se do nového týmu k policii aby mohl jen řešit případy. Ze seriálu se stal průměr možná i lehký podprůměr. 50% Jinak momentálně běží už 4.série opět 13 dílná a délka epizody klasických cca 45min. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Někdo čekal, čekal na titulky až se dočkal...to jako já :) Námět sice nezní v dnešních dnech vůbec extra originálně (telepatie? zase?!), ale kdo si počká ten se dočká, nejen co se týče titulků. Navíc je zde výborně vidět to že i správným výběrem sympatických herců se dá z velmi bežného příběhu udělat lehkej nadprůměr a ani nepřijít s ničím ultra moderním. Zkuste sami, ode mě palec nahoru za výber tohoto seriálu máte... ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

U tohohle seriálu pořád nedokážu pochopit, že se tak dlouho dokáže udržet na obrazovkách s tak mizivě propracovaným dějem. Když pominu tu šílenou dějovou mazanici mezi první a druhou sérií, resp. dějový restart a zapomenutí veškerých dějových linek z první série, tak se jedná o seriál, kterému jsou detaily ukradené. Hlavní je, aby do děje naplácali co nejvíc rádoby akce a "telepatie", která má ve vyšetřování tak důležitou roli, že to vypadá, že za chvíli si bez ní tým nezvládne objednat ani kafe... ()

Galerie (152)

Reklama

Reklama