Reklama

Reklama

Kodenavn Hunter

(seriál)
  • angličtina Codename Hunter
Norsko, (2007–2008), 11 h 45 min (Minutáž: 58–59 min)

Kamera:

Arne Borsheim

Hrají:

Mads Ousdal, Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Laila Goody, Alexandra Rapaport, Stig Henrik Hoff, Kåre Conradi, Ingjerd Egeberg, Gisken Armand (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(12)

Recenze (3)

akisha 

všechny recenze uživatele

Celkem napínavej kriminální seriál, kterej je atraktivní hlavně tou skandinávskou atmosférou. Nebudu zapírat, že jsem si to sehnala (mimochodem sehnat tohle byl dost porod) jenom proto, že tam hraje Kristoffer Joner a filmů či seriálů s ním, kde hraje nějakou významnou roli (a kde nemá knír) je jako šafránu. No, a nezklamal, hraje svýho gangstera tak, jak se mi to líbí. Kdo se mi taky hodně líbil, byla Ane Dahl Torp jako jeho parťačka, velice sympatická. I když příběh se dá celkem odhadnout a konec taky, bavil mě vývoj obou postav a jejich vzájemnej vztah je zajímavě a poutavě vykreslenej. Takže jo, stálo to za to. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Nadstandardně dobrý televizní průměr :) Přesněji řečeno šestidílná série o vyšetřování v utajení napříč evropským kontinentem disponuje širokým spektrem kvalit, které ovšem mají pouze povahu ozvláštňujících prvků z hlediska profilace postav a vztahů mezi nimi. Usedlý život policistů a řadových detektivů, který předjímá povahu melodramatických konfliktů, poutavě kontrastuje s uhrančivě adrenalinovým lifestylem profesionálních kriminálníků, při čemž přesně mezi těmito dvěma vlivy stojí detektivové v utajení. Popsané charakteristice střetávajících se světů odpovídá také skvěle účelné herecké obsazení, kde na sebe zákonitě strhává pozornost hlavní zločinec a jeho doprovod. Škoda, že (první) série vznikala s klasickým televizním rozpočtem. Typická televizní plochost obrazu neprospívá přemíře interiérových záběrů, které zjevně kompenzují to, že tvůrci z „cestovatelské“ povahy příběhu investovali do hrstky působivých exteriérových předělů. (7/10) ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Docela se těším na druhou sérii. Třeba jestli bude Gisela dále pracovat v utajení. Podle mě je takto v budoucnosti nepoužitelná. Rozuzlení první série mi ovšem připadalo celkem překotné a nedotažené. Ve srovnání s průběhem pěti předcházejících dílů. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama