Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už opravdu není ani trochu vtipné. Ani trochu by mi nevadilo, kdyby si tvůrci dělali z hororů srandu, ale takovou cestou to opravdu nemá žádný smysl. Je to ubohé, je to utahané a nebyl zde snad ani jeden jediný vtip, který by mě donutil se usmát. To je na komedii opravdu špatné. Fekální humor v tomhle provedení je ubohý. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi parodie na hororové snímky, že? Dobrý no, tak jsme se zasmáli a můžeme pokračovat dáll! To snad i „umělci“ jako Jason Friedberg s Aronem Seltzerem mají více invence než ti, kteří se podepsali pod tohle. Ti alespoň střílejí jeden trapný gag za druhým, až se jim na dvacátýšestý pokus jeden zadaří…..ale tady?!?! Úplná rezignace…..jeden průjmový vtípek (ten nikdy nesmí chybět), pak vyskočí Pinhead s šipkami v hlavě, ha ha ha, hi, hi, hi, ho, ho, ho a budeme končit. Je mi líto „krále parodie“ Leslieho Nielsena, který se na sklonku života nechal ukecat k něčemu takovému. Je mi líto Steva Howeyho, které ho jsem měl celkem rád v Deníku zasloužilé matky. A je mi líto předností Diory Baird, kterým bych a rád našel jiné uplatnění. Mimochodem, výbavička Diory Baird je asi to jediné, co budu mít ještě za týden v hlavě z komedie lomeno horor Stan Helsing. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Kozatá bárbína v kostýmu skautky, černej tlusťoch v kostýmu supermana, polonahá indiánka a Van Helsing. Tahle banda si to rozdá s Michaelem Myersem, Freddym Kruegerem, Jasonem Voorheesem, Pinheadem či s Chuckym. Je to parodie na legendární horory. Dříve jsem tyhle praštěný parodie miloval a pokaždé jsem se u nich nachechtal. V dnešní době mi to přijde jako film pro puberťáky, který si získává diváky pomocí nahoty a oplzlých vtípků. Jelikož už mi není -náct, tak jsem se moc nebavil. - 30%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nesympatickejšieho herca obsadeného ako hlavnú postavu do komédie som ešte nevidel. Celkovo je celý príbeh trápny ešte aj na paródiu, scény ktoré majú byť vtipné či kostými, ktoré majú byť paródiou na horové postavy sú tiež zlé, scény okopírované z iných filmov tohto žánru. Možno si poviete prečo to nehodnotím ako odpad. Dôvody sú dva, preto dve hviezdičky. Prvá, karaoke vystúpenia, či už Cashov Ring of Fire alebo Y.M.C.A verzia monštier S.T.A.N boli výborné. A druhá, za Stanovo tričko na konci príbehu. Či si ho dál sám Steve Howey alebo ho navrhol niekto iný, to nie je podstatné. Druhý bod za Mazaciu hlavu. Inak je to asi tak vtipné ako dvetisícôsmy príspevok o kebaboch na jednej facebookovej stránke pár ľudských trosiek zo Slovenska, ktorí si o sebe myslia že sú nad vecou. A svoje nízke IQ a ego si pri pozretí určite ukojil aj Ruda z Ostravy pri pohľade na miništranta... ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Něco tak blbého se jen tak nevidí. První půlka filmu ubíhá alespoň příjemně přitrouble, druhá je ale nebetyčně trapná. Usmíval jsem se po celou dobu, ale spíš tak jako útrpně, než že bych se smál plánovaným "vtipům". Samotné finále je tak blbé, až to mlátí dveřma, a postavy jsou hloupější než moje aspidistra u okna. Na druhou stranu, pár zajímavých fórů tam určitě je: Freddyho rukavice značky Swiss army, Pinheadova hlava plná injekčních stříkaček a šipek, sem tam se povede i hláška, k tomu Leslie Nielsen jako hospodská... A pak je tam především Diora Bardová, co za celých 108 minut nesvlékne zatraceně sexy kostým indiánky. Herecky je to sice naprosté dřevo, ale dokážu si úplně přesně vybavit žánr, kde bych ji viděl nejraději - a kde absence hereckého talentu nehraje roli. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama