Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle opravdu, opravdu není vtipné, je to spíše trapné, jediným očekáváným světlým bodem měl být Leslie Nielsen, jeho role byla možná to nejhumornější z celého filmu, ovšem dokresleno otřesným dabingem a zbytkem hereckých výkonů, přišel i tento potencionálně jediný dobrý herecký výkon na zmar. Celkově se jedná o propadák a naprosto ztracený čas. Nedělejte tutéž chybu jako já, nestojí to za shlédnutí. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Pro podobný filmy mám od dob Scary Movie (jedničky...) zvláštní slabost.... ale stará matematická pravda praví že co je moc, to je moc... V dobách, kdy jsem viděl SM 1 mi taky bylo něco okolo dvanácti let... A od té doby už sem se asi na věci začal dívat trochu jinak... Tak alespoň za tu nostalgii... ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už opravdu není ani trochu vtipné. Ani trochu by mi nevadilo, kdyby si tvůrci dělali z hororů srandu, ale takovou cestou to opravdu nemá žádný smysl. Je to ubohé, je to utahané a nebyl zde snad ani jeden jediný vtip, který by mě donutil se usmát. To je na komedii opravdu špatné. Fekální humor v tomhle provedení je ubohý. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Zial, kedze som konal neuvazene, z coho vyplyva, ze moje masochisticke ja si nedalo povedat, a tym padom som tento "film" videl, mam v zasade aspon jednu alternativu (ba priam poslanie), co teraz urobit... Musim varovat kohokolvek dalsieho pred nerozvaznostou, ktorej vysledkom moze byt jedine totalne zhnusenie nad filmovym odpadom toho najhrubsieho zrna. Fakt, nepozerajte to. Aj keby ste sa maximalne zozierali nudou, radsej si zahrajte s priatelmi gulicky, ale sr@cke s nazvom "Stan Helsing" sa vyhnite ooobrovskym oblukom. Nepozerajte to, ani keby vam za to niekto chcel zaplatit. Verte mi -- za zbytocnu psychicku ujmu to vazne nestoji. 0%. ()

Rob318 

všechny recenze uživatele

Mám rád parodii, ale co bylo sakra tohle.Parodie na parodii?Já se vážně snažil tomu dát šanci a snad i polohlasně fandil abych se alesponˇ jednou zasmál a...nepovedlo se.To co jinde funguje je tady dotaženo do trapnosti.A chudák Leslie tenkrát asi přetáhl účet u plynárny,že tohle vzal.Ach jo občas bych měl poslechnout instinkt.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama