Reklama

Reklama

Rubicon

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2010, 9 h 39 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Jason Horwitch

Hudba:

Peter Nashel

Hrají:

James Badge Dale, Jessica Ann Collins, Lauren Hodges, Dallas Roberts, Christopher Evan Welch, Arliss Howard, Miranda Richardson, Michael Cristofer (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál točící se kolem americké agentury zabývající se různými šiframi, kódy, spiknutími a tajnými transakcemi. Jeden pracovník si všimne nápadného výsledku vyluštěné křížovky a v jeho okolí začnou podivně umírat lidé... (Tydyt007)

Diskuze

BarboraBaila

BarboraBaila (hodnocení, recenze)

Škoda mohlo to mít první a poslední díl a bylo by to v cajku. Ale tak jako kulisa v poho... když u toho děláte ještě něco dalšího.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Takový potenciál to mělo a v tak neskutečnou nudu se to zvrhlo. Jako by scenáristi měli nápad na jeden film, a roztáhli to do třinácti dílů a museli to celé vyplnit vatou. Ty nelogičnosti už jsou tak okaté, až bolí, postavy čím dál víc nezajímavé, děj naprosto chybí, prostě není. Chlápek se snaží rozmotat záhadu z prvního dílu, druhý mu sem tam radí, on mu nevěří. Šmytec, o víc nejde. Jo, a ještě bohatá vdova sem tam někoho navštíví, protože její manžel spáchal sebevraždu, a ona chce vědět proč.

drunkman

drunkman (hodnocení, recenze)

Zaprvé - není to zpravodajská agentura. Je to "neziskovka" poskytující analýzy.. A v tom je ten problém. První díl byl OK, pár lidí umřelo, mělo to spád. Nechápu, co se stalo potom.. Neskutečná nuda! Z hlavního hrdiny udělají šéfa týmu, ve kterém je feťačka, závislák na nikotinu a typický úředník. A tihle mají poskytovat analýzy, na základě kterých CIA zabíjí teroristy.. Seriál se schovává za filozofování, moralizování a slovní debaty typu "co by bylo, kdyby..". Po dvou minutách takového rozhovoru už ani nevnímáte, že tam melou blbosti. Třešničkou na dortu je hlavní hrdina, který se snaží se svým šéfem rozmlouvat o věcech, kvůli kterým umírají lidí, na pracovišti - ano, tom místě, kde jsou štěnice, CIA a FBI je poslouchají a sledují, kvůli jedné větě umírají lidé, ale hrdina tam vede dlouhé rozhovory.. A když už je to moc nápadné, jde si pokecat na střechu, kde ho ale sledovali agenti a kam chodí celej barák na cigárko. Tenhle seriál je nedotaženej, za cíl má pouze ukázat Američanům a dalším národům, že za bezhlavým střílením v Afghánu je "greater good" a hluboké a skvěle podložené analýzy. Po sedmi a půl dílech jsem si už hlodal nehty.

Reklama

Reklama