Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

heyda 

všechny recenze uživatele

Zhruba uprostřed filmu jsem si říkal, že mě Tortured nemá moc čím překvapit, ale chyba. Konec mi vyrazil dech. Není to sice horor na maximum hvězdiček, protože děj je trochu děravý a herci příliš přehrávají. Někdy méně hraní znamená vice realističnosti, což u The Tortured platí dvojnásob. Tak či onak, jedná se rozhodně o milé hororové překvapení s výrazným hudebním doprovodem, zajímavým barevným odstínem a hlavně nečekaným zvratem na konci. 75% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

prekvapivá pointa mi bola jasná asi v tretine filmu, ale to je možno len tým, že som príliš premýšľal, kde by to asi mohlo zájť. každopádne niečo v tom závere bolo, niečo, čo aj mňa, hoci som bol nastavený očakávať toto rozuzlenie, prekvapilo a mierne mnou otriaslo. inak je ale chvályhodná krátka stopáž, ktorá to robí znesiteľným, jemné brnkanie na strunu etiky, slabí herci (tá baba je aspoň pekná) a pár chýb v scenári i výprave sa tomu dá odpustiť, pár nedá a tak mi vychádza, nech si to rátam z akejkoľvek strany, že to mohlo byť aj lepšie, ale aj horšie a takto je to také nejaké nijaké. ale niečo v tom konci im vyšlo, niečo tam bolo na pozastavenie. a ja už aj viem čo. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film čerpá maximum ze všeho, co se dalo využít, a dělá to dobře. Natolik dobře, že to stačí na kvalitní večerní horor, i když to vlastně ani není horor, nýbrž pomalejší thriller okořeněný několika "saw" scénkami. Sympatická stopáž zaručí napětí od začátku do konce, čemuž pomáhájí i spousty flashbacků. Otřesní herci a divné dialogy jsou na denním pořádku, takže žádné překvapení... Poctivé krimi béčko prodchnuté atmosférou new-age hororů; srdce fanouška nezůstane studené. A je to i s poselstvím :-P. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Asi na úrovni Wanovho Death Sentence, akurát trochu viac v žánri. Zahrané priemerne, Erika herecky nikdy nevynikala a svoje dve dobré role (tu a tu) má dávno za sebou; jej muž pre zmenu vrcholne necharizmatický televízny herec. A logika zas niekde víkenduje. Ale záver tomu pridáva! Nebyť to béčkový horor, mohla to byť slušná ironická dráma ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Věděl jsem, že mám očekávat nějakou šokující pointu, takže jsem se celou dobu jen modlil, ať nespočívá v tom, že v tý dodávce byli namísto jednoho dva vězni a rodičové si samozřejmě vybrali toho nesprávného. Další z řady filmů, kde je finální zvrat zcela zbytečný a nelogický. Tentokráte velká škoda. ()

Zajímavosti (3)

  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)

Reklama

Reklama