Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

misterz 

všechny recenze uživatele

V tomto filme ide o spravodlivú pomstu zúfalých rodičov, ktorí prišli pričinením jedného grázla o syna. S rozsudkom nie sú spokojní a tak sa ho rozhodnú uniesť a následne si na ňom vyskúšať niektoré praktiky stredovekej tortúry. Spôsob, akým bol väzeň unesený bol však poriadne pritiahnutý za vlasy, miestami až smiešny. Mučenie som tiež čakal trochu viac krvavejšie, prakticky sa chudákovi nič takého nestalo, iba trocha krvi a možno pustil aj do gatí, neviem. Ale záver príjemne prekvapil, takže som celkom spokojný. 60/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic tak neutuží zkomírající vztah, jako společně provedená vraždička. A nejlépe pěkně pomalá a sadistická... Příběh je prostý - dédymu a mamí jeden odporný psychouš unese jejich bejby a zamorduje ho. No a oni pak unesou jeho, zavřou ho do sklepa a tam se na něm vyřádí. Dédy je doktor medicíny a ví jak na to (ovšem fantazii má tedy poměrně chudou)... Ale všechno je trochu jinak než se zdá - scénárista nám totiž připravil jedno malé překvapení, jehož totální nevěrohodnost a vyumělkovanost tady nemůžu zkritizovat, protože bych musel spoilerovat. Tak se na to mrkněte sami a udělejte si svůj názor. Snad můžu aspoň napovědět, že pozorný (všímavý) divák to "překvapení" odhalí nebo aspoň vytuší poměrně brzy sám... Thriller je to slušný, stopáž tak akorát, moc se mi líbila Erika Christensen, a i když je zápletka hodně přitažená za vlasy a konec poněkud neuspokojivý, o to silnější pak ve vás film zanechá vzpomínku. Líbilo se mi to. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná záležitost vhodná i pro slabší povahy. Scény mučení nejsou nijak šokující, nechutné a už vůbec né gore. Ale vem to čert, nejsem masochista, abych musel mít v každym druhym filmu nějakou extrémní nechutnost nebo perverznost. Dokonce i ústřední dvojice mi nevadila, hrát ztrátu dítěte přece neni žádný med. Problém je však v rádoby pointě. Snímek od producentů Burg/Koules (Saw, Dead Silence) prostě musí obsahovat nějaký závěrečný twist, zkušený divák s tim teda počítá. Jenže takový hororový divák by nesměl znát Billa Moseleyho (ukažte mi ho, prosím :)), aby ho přesně v půlce filmu netrkla ona myšlenka! Vždyť je to do očí bijící! I tak jsem to bez problémů dokoukal až do konce. Slušný kousek. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

John ze Zoufalek neunesl, že se na něj Gabriele vyprdla a zhrzen rozhodl se, že si svou spravedlnost vymůže na týpkovi, který už si spravedlnost vymáhá pravidelně celá léta (2001 maniaků 2, Vyvrženci pekla, Repo). On jim totiž ten Bill tentokráte vlastně unesl a zabil prcka. Nu dopadlo to tak, že si ho John se ženuškou odtáhl do sklepa, aby si na něm natrénoval, co ho ve zdravotnické škole naučili. A vzhledem k tomu, že se bude mučit, uvidíte tu z Billa Moseleyho častěji jeho břicho, než obličej. Ale žádná velká muka se konat nebudou, a to v žádném směru, tudíž se nebudete vyloženě mučit před televizí, ale to co uvidíte vás taky nijak nevytrhne, pokud už jste nějaké to řezání do masa někdy viděli... 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Přes 4 roky mě tenhle film ležel doma, než se našla vhodná příležitost (nudný sobotní večer, který výjmečně nesedíte v knajpě a nezcákáváte se svým oblíbeným Budvarem).Začátek byl výtečnej, mám hodně rád filmy, kde je nějakej brutální psychopat a jde po něm policie, bohužel tahle část byla vzatá hodně vrzem a než se nadějete, rodiče už čučej v krizi v posteli.Nejhorší na tomhle filmu je, že místy je opravdu ultimátně blbej.Režisér má pod rukama místy hodně idostský scénář, aby mu to v příběhu všechno sedlo a klapalo, začíná to hlavně tím přepadením vezeňskýho transportu, jak jim to krásně vyšlo, že zastavili ty vole a ještě si šli pro kafíčko.Nebo změny v charakterech hlavních postav, chvilku sou na sesypání voba, pak je von v prdeli a vona působí jako když žere testosteron, potom je zase vona v píči a von je hustej jak hráškovej krém vod Ládi Hrušky, no a potom sou drsný jak sáňky v létě oba dva.Scény můčení jsou působivý a jejich motiv je asi ten nejlepší a nejspravedlivější, co může člověk vůbec mít, jenže konec je úplně stupidní píčovina a to s tim dopisem, to mě bude asi strašit ještě hodně dlouho, (SPOILER!!!!!!) určitě bych si nevšiml, že mám na stole úplně někoho jinýho ty krávo.Navíc ani na konci ten zmrd nechcípl, aby to bylo trošku zadostiučinění a to s tim dopisem sem prostě nepobral.Konec to schodil hodně,50%. ()

Zajímavosti (3)

  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)
  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)

Reklama

Reklama