Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Steve Serrano patří na první pohled k nejzodpovědnějším policistům, nepromine menší přestupek, stejně jako nikdy nevynechá příležitost pronásledovat provinilé lumpy a kriminálníky ve městě. Nikdo přitom dlouho netuší, že největší zápas, doslova krvavé peklo stále svádí ve své duši. Ve městě řádí delší dobu sériový vrah, jehož obětmi jsou ženy. Jednoho dne smrt mladé prostituky přinese stopy, které členům Seranova policejního týmu naznačí možnost dalšího vyšetřování. Neznámý vrah ale rozhodně nehodlá uspíšit prozrazení své totožnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení kanadské televizní produkce. Pomalu plynoucí kriminální drama pozvolna odkrývá motivy sériového vraha a zabředává nejen do jeho bolavého nitra. Je to hodně psycho, ale když člověk věnuje plnou pozornost, dostane se mu hutného, emocionálního filmu s dost dobrou atmosférou (a ještě lepším Kimem Coatesem). ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Psychothriller po jehož skončení mám chuť pustit si ho znovu a rozebrat ho po malých kouskách na součástky. Pro mnohé trochu se vymykající běžnému standardu, ale když jsem četla mezi řádky, tak si nemůžu pomoct, průměr to rozhodně není. Plus výborná atmosféra a Kim v roli Steveho mně nedají jinou možnost než dát čtverec. Kdo chce něco trochu netradičního, tak by ho Král smutku neměl zklamat. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suverenne jeden z najlepsich filmov rezisera Damiana Lee /No exit 1995, When the bullet hits the bone/. Film na temu, ze v meste riadi seriovy vrah je za mna vdacna tema, navyse ak este aj policia nestiha. Ono to hodne casto tak byva, ze policia taha za kratsi provaz nez organizovany zlocin. Tu bol aspon ten zlocinec sam, tak Policia ako -tak stihala : 65 % ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Přeji pěkný den. Dovolím si vyslovit Vau! Nenápadný, kanadský, televizní film, oškliví herci, béčkový rejža, bál jsem se toho jako většina z vás.. :-) A hele, snímek měl skvělou, pořádně hutnou atmosféru, byl tak negativní, všechny postavy měly tragické osudy, trochu psycho, rozhodně to stojí za shlédnutí, ovšem nedoporučuji před spaním.. :-) Název sedí, emoce zaznamenány.. :-) Mějte se filmově, Woo. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na solidní thriller. Trocha "vybíjené"; trocha emocionální vyprahlosti; trocha existenciální zlosti; deset deka duše atd. Pak ale přišel zvrat jak z nějaké telenovely; tudíž veškerá atmosféra pryč a z poměrně závažných etických otázek zbylo toliko škemrání o milost. Závěr snad byl natočen jen, aby řeč a kamera nestály. Čili:V jistém okamžiku se film propadá do hlubin totálního nevkusu; respektive mimo mně přístupné estetické kategorie. Škoda. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama