Reklama

Reklama

Doors: Soundstage Performances, The

(koncert)

Obsahy(1)

První část na tomto disku pochází z počátků Doors z kanadské TV show Introduction, Toronto 1967 (The end performance), následuje černobílý záznam, kdy byly Doors na vrcholu své slávy z evropského turné Europe 1968 (Denmark Tv Performance), závěr DVD patří barevnému vystoupení v New Yorku z roku 1969 (PBS Critique Performance), The Doors Talk 2002 (The Doors and the 60's, Europe-Denmark 1968, The Miami Concert, PBS Critique 1969). Úplně na samém konci jsou komentáře zbývajících (žijících) členů k jednotlivým písním označených jako The Songs. Jako bonus jsou na disku přiřazeny fotografie a biografie.

Seznam skladeb:   1. The End
2. Whiskey Bar / Alabama Song
3. Back Door Man
4. Texas Radio & The Big Beat (The WASP)
5. Love Me Two Times
6. When the Music´s Over
7. Unknown Soldier
8. Tell All The People
9. Back Door Man
10. Wishful Sinful
11. Build Me A Woman
12. The Soft Parade (Karlos80)

(více)

Recenze (7)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::: DVD jsem si koupil v trafice za 49 Kč, když vyšlo 16.3. 09. Trochu mě štve že na dvd nejsou titulky jak české, tak ani anglické, protože Jim má krásné texty a taky hlavně když k těm koncertům The Doors melou ti chlápci, kteří k tomu něco říkají. Jinak jsem velký fanda The Doors - Jima Morrisona, takže nemohu dát jinak. Jo.............a ještě mne trochu štve, ža tam není písnička Riders on the storm, což je škoda, no. Jinak super ! Karlos80: Pšššššt ! ,-) :::::::::::::::::::::::::: ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jakož to velký fanoušek této kultovní americké čtyřky dávám nakonec v uvozovkách jen za 4*. Trochu mě to pokazil na konci opravdu špatný obraz a občas i vypadlý zvuk (musíme být však všichni shovívaví, především k faktu že se jedná už přes třicet let starou záležitost ale remastery byly, jsou a budou takže no problem!) barevného vystoupení z New Yorku 69' (i tak to pro mě ale bylo nepochopitelné ,vzhledem k tomu že předchozí černobílé vystoupení, starší jen o málo bylo ve velice dobré kvalitě) o titulkách ani nemluvě ale kdo by s i s tím dal práci že ( u textů to ani nemuselo být,ty člověk zná a nebo se mrkne někde na neti, spíš jak u těch sálo-dlouhých rozhovorech. Nejlepší část je asi ta černobílá z Evropy, nejlešpí songy pak jednoznačně barevná titulní psychedelická "The End" a černobílá When the Music's Over, pro někoho opravdu ty pravé orgasmy:-)! Zajímavý po informační stránce je na konci i samotný rozhovor s novinářem (kde nejvíc samozřejmě mluví Jim), a záběr na zapalujícího a poté kouřícího Jima, nějaký (snad?) mexický doutník! ps: TheMaker: mě stálo 52 kč asi máš tlačenku někde:-) ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Hodně muziky za málo pěnez, bohužel ne jenom muziky, ale také spousty dlouhých (a místy i nudných) dialogů (respektivě monologů). Navíc u nás prodávané DVD neobsahuje české titulky, a za to hvězda dolů. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě toto dvd moc nezaujalo. Jinak proti The Doors nic nemám, naopak je uznávám jako velké postavy rockové hudby, stejně tak Morrisona. ()

black.mao 

všechny recenze uživatele

The Doors jsou Ok, ale tohle DVD je pěkně zprasený. Bez jakýchkoli titulků, osoby co vedou všechny ty řeči ani nejsou popsaný, takže hádáte, jestli ten děda je Ray Manzarek, John Densmore, nebo nějaký hudební kritik co kdysi někde popil s Jimem Morrisonem. A ty klipy, na Youtube jsou taky, ne-li tyhle stejný, tak určitě podobný. Takže suma sumárum víc jak 3 * za tenhle švindl tahající peníze z lidí nedám. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Záznam televizních vystoupení Doors doplněný o zajímavé komentáře (asi půlka filmu) se zbylými členy kapely a ještě jedním chlápkem. Ve filmu nejsou titulky, takže není jasné, kdo to je, ale tipoval bych to na nějakýho manažera. U ostatních členů kapely to je fandovi samozřejmě jedno, protože, kdo nepozná Manzareka, Kriegra a Densmora, tak není fanda Doors (a ostatním to tak moc nemusí vadit). České titulky, které chybí na DVD taky nejsou velký problém, protože je všem velmi dobře rozumět. Každopádně nechápu lidi, co snižují kvůli této nedokonalosti DVD hodnocení filmu jako by spíše hodnotili DVD z trafiky než samotný film. No radši zpět ke koncertům. Televizní vystoupení sice nemají takovou energii jako velké koncerty, ale rozhodně je to výborná muzika. Nejlepší je jednoznačně vystoupení z kodaňské televize - zpěv, hudba, i režisérská kvalita záznamu. Zajímavý je také dobový rozhovor se členy kapely... především se zfetovaným a ožralým Jimem. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem to viděl jen spěšně, letem světem, ale je jasný, že Doors jsou prostě Doors a Ještěrčí král je pořád Ještěrčí král, i kdyby se pro mě za mě objevil na N@vě v reklamě na speciélní vložky pro obézní dámy, takže pod určitou laťku nikdy nepůjdu. Ale nějaké decentní titule by to fakt chtělo, vnímám to trochu jako zločin na zákazníkovi vzhledem k tomu, že Doorsí texty byly vyloženě k zamyšlení a ne nějaká standardní uřvanost & vypatlanost (hi AC/DC :)). Taky škoda toho zubu času. ()

Reklama

Reklama