Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o sukničkáři, který se snaží získat zpět svoji ženu. Zachariáš Herston (John Ritter) je nenapravitelný sukničkář. Pravdou je, že na to má. Je slavný spisovatel, vynikající pianista, má šarm, je legrační, mile hubatý. Jenže jeho vlastní žena Alexa toho má právě dost. V okamžiku, kdy se přímo před ní snaží jedna z milenek Zacha zastřelit proto, že ji podvádí s jinou, pakuje ho z domu. A od té doby Zach zjišťuje, co ztratil. Stále myslí jen na Alexu. Ta je však neoblomná. Zach musí sebrat všechnu svoji vůli, aby dokázal, že v něm stále něco je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Juto 

všechny recenze uživatele

Fyzická komédia Johna Rittera je veselá, napriek tomu túto patetickú postavu vykresľuje s veľkou citlivosťou. Sledujete, ako sa tento muž pomaly a bolestivo krúti nadol a ženy, ktoré sa snažia pomôcť mu vykúpiť sa pomaly nechajú strhnúť spolu s ním. Ale Edwards je majster v tom, že nám umožňuje nahlas sa smiať nad jeho pomalým a tichým sebazničením. 6/10 ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Spisovatel Zach se vrhá do dalších a dalších "vztahů kamikadze." Blake Edwards si k tomuhle snímku napsal scénář, který působí jako ze života a svým černým humorem nezklame. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, ale co mě zaráží, je žánrové označení komedie. Ve skutečnosti je to jeden z nejdepresivnějších filmů, co znám. Tak na to pamatujte, než se na to podíváte. 50 % ()

Alf 

všechny recenze uživatele

ani se nedivím hrdinovým problémům - při jeho vzhledu, výkonnosti a prostředí, ve kterém se pohybuje :-), jinak pro mě silně nadprůměrná komedie, na které je vidět, jak si režisér užívá momenty překvapení, kterými diváka zahrnuje... P.S. no, nevím, třeba myslíme pod pojmem "katarze" každý něco jiného, podle mě se jí divák dočká i v tomto filmu, jen mi připadá poněkud křečovitá...jo a nebylo mi z něho smutno ani trochu... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama