Reklama

Reklama

Heavy, Left-Handed and Candid

(koncert)
  • Velká Británie Cradle of Filth: Eleven Burial Masses
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2002, 75 min

Hrají:

Dani Filth

Obsahy(1)

Záznam koncertu Creadle of Filth, který vyšel na albu Live Bait for the Dead. Záznam obsahuje jedenáct písniček, dokument o CoF, několik videoklipů a trailer na horror CRADLE OF FEAR.

Tracklist:
Lord Abortion
Ebony Dressed for Sunset
The Forest Whispers My Name
Cthulhu Dawn
Dusk and Her Embrace
The Principle of Evil Made Flesh
Cruelty Brought Thee Orchids
Her Ghost in the Fog
Summer Dying Fast
From the Cradle to Enslave
Queen of Winter Throned (xxvasa)

(více)

Recenze (7)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Živák z Nottinghamu je zcela strhující sedmidesátiminutová black metalová podívaná. Zazní většina těch nejzásadnějších hitů, které skupina do té doby vydala, všichni muzikanti jedou na 666 procent a podiová show taky nemá chybu. ()

aannemer 

všechny recenze uživatele

Geniální. Jak jinak. Teprve na Folimance jsem si ale uvědomil, že Dani Filth není z tohoto světa. Jen opravdový démon dokáže s hlasem to, co on. Nebo mimozemšťan. Hudba CoF je fenoménem a rozhodně není pro každého. Neznalí ji mohou zatracovat, ale budiž jim odpuštěno. Ať si poslouchají ty své "celebrity" a nechají black metal na pokoji. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Jo Cradle of Filth to je nějaká kategorie. Kombinace Black, Gothic a Symphonic metalu je vražedná. Atmosférická hudba plná hororu, do toho výborná show. Na Cradle of Filth jsem byl také a je pravda, že i přesto že to nebylo takové jako na tomhle koncertě, atmosféra byla vice než výborná. Hudba, zpěv tak též. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama