Reklama

Reklama

Home Sweet Home

všechny plakáty

Obsahy(1)

Uprchlý, duševně chorý pacient ukradne auto a vydá se na oslavu díkůvzdání Bradleyových, kde oslava svátku nepůjde úplně dle klasických tradic... (JasonCZ)

Recenze (4)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný slasher vezúci sa na novodobej vlne, ktorú spustil John Carpenter a jeho HALLOWEEN. Jay Jones (hrá Jake Steinfeld) ako duševne chorý utečenec z ústavu pre mentálne slabomyseľných jedincov sa po vzore Michaela Myersa vydáva na nezastaviteľnú cestu do pekla. Alebo, že by on sám už v pekle bol a ako čierny anjel posadnutý pomstou musí vykosiť ľudskú burinu na krajnici pozemského života rastúcu v nekontrolovateľnom množstve? Kto vie. Nesmrteľný hrdina zla a hora svalov v jednom ľudskom tele sa nezastaví pred ničím. Slabšia kvalita čerpajúca zo sily známejších predchodcov žánru, neustále smejúci sa vrah vyšinutým hlasom, nižší bodycount a gore efekty v norme, to sú tie hlavné prímesi filmu. Aj vďaka nižšiemu rozpočtu a klasickej opozeranej téme nedokáže Home Sweet Home zaujať na viac ako jeden večer pri sviečkach. Nič nové neprináša, je atmosférou chladný a všetko to, čím sa snaží zaujať sa podarilo v lepšej kvalite už niekomu inému. Jednohubka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další typickej hodně levnej slasher o debilovy co uteče z léčebny a začne vraždit cokoliv mu přijde pod ruku. Je to šílené klišé a navíc celkem dost amatérsky zpracované což by nevadilo. Ale jak mám hodnotit horor s vrahem který ve vás vynutí záchvaty smíchu?ten záporák ať se snaží jakkoliv je směšnej, vraždy jsou směšný a vraždy nejsou nějak dobré ani vynalézavé. Čekal jsem o něco více. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Slasher Domov, sladký domov ponúka typické žánrové klišé: sex, nahotu a šialeného psychopata, ktorý utečie z liečebne na aute, pripletie sa na oslavu a všetkých začne systematicky vyvražďovať. Mnohé scény sú také tmavé, že nie je jasné, čo sa deje. Zabiják je psychopat v prvom pláne, má na ruke vytetované "Home sweet home", robí strašné grimasy, ale strašný je najmä herecký výkon. Vraždy (spolu 9) nepôsobia veľmi autentickým dojmom, buď je ich podstata ponorená do tmy, alebo sú lacné - podpísal sa na nich zrejme nízky rozpočet. Postavy nie sú vôbec vykreslené, znenazdania sa objavujú a miznú, alebo padnú za obeť maniakovi. Škoda, film mal na viac. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Je tak nějak tradicí, že každý speciální den nebo svátek má i svůj slasher. No a tentokrát se dostalo i na Den díkuvzdání. Jen bych si přál, aby byl použit v mnohem lepším filmu ... U vyvražďovaček jsem k neoriginální zápletce nebo špatným hereckým výkonům tolerantní, ale s lacině provedenými vraždami a špatně nasnímanými scénami, kde pořádně není nic vidět, začínám ztrácet trpělivost. Až moc se tu podepsal nedostatek peněz. Raději šáhněte po 'BLOOD RAGE', díkuvzdání tam máte taky a zpracování je po všech stránkách lepší. ()

Reklama

Reklama