Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kultovní cyklus výuky německého jazyka Alles Gute vedený Milanem Šteindlerem a Davidem Vávrou z České sody se vrací s novými díly, které vycházejí na DVD poprvé. Dvanáct lekcí o celkové délce 70 minut. S nezapomenutelnou dvojkou si prosvištíme pár slovíček a propereme několik vět. (oficiální text distributora)

Recenze (91)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Díky bohu za internet se svou volnou morálkou pro zobrazování čehokoliv. Z tohoto by se dramaturgové na Kavčích horách asi sesypali a ministr pro národnostní menšiny by následně označil tohle dílo za nešťastné využívání koncesionářských poplatků. V době, kdy se každý ustaraně ohlíží přes rameno, aby snad někoho neurazil, oprašuje tahle dvojka svoje legendární lekce němčiny a opět se dívá na svět tím pravým árijsko-sudetským pohledem. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kámen na noze České sody samostatně ještě horší. Jeden vtip natažený na dvanáct pětiminutovek (neviděl jsem celé). Při troše štěstí nudné, většinou spíš silně trapné. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Evropě to vosolíme bylo výborný, ale zbytek bohužel už jen nostalgicky vzpomíná na pracovní úspěchy z totálního nasazení v mládí. Někde mezi dvěma a třemi, za někdejší železné kříže s dubovými ratolestmi zaokrouhluji nahoru. Toto řešení nemusí být zcela konečné. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když skončila Česká soda, tak jsem zalitoval, hlavně proto, že Alles Gute byl dokonalý pořad. Nyní začal na Streamu a já nemohu být více šťastnější! Začátek s názvem "Evropě to vosolíme" mi potvrdil, že tihle pánové nám ještě mají co nabídnout, co se týče humoru a parodie bez pardonu. Takže za mě plný počet! ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Alles Gute jsem měl v rámci České sody a Čtvrtníčků, Šteindlerů a Vávrů uvádějí vždycky nejméně rád. A to i přesto, že pro nacistický humor mám slabost. Důvodem byla hrozná nevyrovnanost jednotlivých částí. Geniální díly jako Esesáček, Škoda Henlein či Zwei Kessel Buntes byly spíše výjimkami, ostatní části obvykle vyšuměly do prázdna bez jediného úsměvného momentu a tento trend nevyrovnanosti se víceméně přenesl i do nového Alles Gute, který do toho ještě občas přidá i nějakou větší trapnost. Nicméně naděje na kvalitu tu pořád je, díl s Protektorem mluví za vše. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hodně smutnej konec jedné legendy, která zapomněla, co že na ní vlastně bylo vtipného, že základem by přeci jen měla být hra s německými slovíčky a že přehnaná délka dokáže zabít všechno. Nemluvě o smutné absenci krásně modrookého a blonďatého nacistického humoru ala 1940, kde ty časy jsou.. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Karl und Egon sind zurück, aber seine Kondition ist schon nicht so großartig wie früher. Bohužel celkový dojem z comebacku této populární sudetské dvojice sráží obrovská kolísavost v kvalitě a zábavnosti jednotlivých epizod – začali opravdu výborně (Evropě to vosolíme), ovšem postupně dobrých vtipů kvapem ubývalo a poslední dva díly s Gipsy.cz jsou opravdu hrůzné. Jak by řekl můj oblíbenec Jára Cimrman: „Tak tudy ne, přátelé!“ A nyní si prosvištíme některá slovíčka: der Fleischmörder – masový vrah, der Vegetariamörder – vegetariánský vrah :-) ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Kam se tyhle nový díly hrabou na ty původní. Už asi není doba na tvoření něčeho zábavného z naší produkce. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Smutné. Stará Alles Gute byla skvělá, i když se také našly výjimky (kupř. Jódl šou). Zde toto většinou nějaký kloudný nápad má, ale provedení je bídné. Nahlas se zasmát se mi nepodařilo vůbec, pár lehkých uchechtů bylo... 50% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Títo chlapíci sú proste boží. U mňa jednoznačne za plný a svoje rozhodnutie nezmením, ani keby padali hovna s Hakenkreuzem :D ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Pokračování tohoto pořadu z České sody s Karlem a Egonem mi přijde takové nedomrlé. Jsou tam sice staré dobré árijské vtípky, ale omílání již viděného nemá tu údernost.. pro fanoušky ovšem nutnost. :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Výsměch Sudeťákům? Černý humor na hraně? Či spíše trapnost? Ze všeho něco. Nápad se ale brzy vyčerpal, takže lekce ze základů němčiny a o Němcích - Sudeťácích, kteří se budou vracet pro svá území byl ukončen, protože třeba tvůrci dospěli k názoru, že lidé, co bydlí na těch územích, kde po staletí žili Němci, jsou už na předávání území připraveni, ale žádný hromadný návrat se nekonal. Ale co kdyby?! Autoři a aktéři chtěli možná zábavnou formou, našince, připravit na Sudeťáckou povahu, pro případ, že by si chtěli kupovat zpět území, které tak dlouho bylo jejich domovem. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Možná hlavně protože nesnáším Šteindlera a také kvůli gramatickým a výslovnostním chybám v němčině... Ale jinak Alles Gute! ()

Reklama

Reklama