Reklama

Reklama

Bitten

  • Kanada La Morsure (více)
všechny plakáty
Trailer

Nie práve najšikovnejší záchranár Jack (Jason Mewes) jedného dňa skutočne zahviezdi: pri ťažkej nehode zachráni život krásnej Danike (Erica Cox) - nehode, ktorú vlastne žiaden človek nemohol prežiť... Jackovi to však vôbec nie je čudné, ani podozrivé - skrátka naivne verí, že za to môžu jeho výnimočné záchranárske schopnosti... Keď sa zachránená kráska odmieta nechať zaviesť do nemocnice, rozhodne sa vziať ju k sebe domov a starať sa o ňu, až kým nevyzdravie. Dopadne to presne tak, ako sa dalo očakávať – Jack sa do nej zaľúbi! Keď sa Danika po istom čase začne čudne správať, Jack si myslí, že je zrejme narkomanka. No veľmi sa mýli, pretože jej problémom rozhodne nie sú drogy... Túži totiž po krvi! A tak, keď Jack na druhý deň príde z namáhavej služby domov, nájde na podlahe mŕtvolu, úplne zbavenú krvi! Jack chce Danike za každú cenu pomôcť – a jeho práca záchranára mu v tom príde naozaj vhod... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitná romantická hororová komédia. Vtipné scénky, vtipné hlášky, pekná a stále hladná upírka, trošku tej erotiky, kopa krvi a skvelá hudba. Vlastne ani nemám čo vytknúť, ja som sa výborne bavil. A bolo to oveľa lepšie, ako Twilight! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jack pracuje ako záchranár na pohotovosti, ktorý vďaka nočným službám takmer vôbec nevedie súkromný život. Jeho vzťah sa práve rozpadol a on sa cíti absolútne nepotrebný. Situáciu môže zdanlivo vylepšiť zoznámenie s mladou, krásnou Danikou, ktorú zranenú nachádza pod oknami svojho bytu. Napriek ranám na krku ju Jack považuje za pouličnú feťáčku, ktorá sa zaplietla s nesprávnymi ľuďmi. Už čoskoro sa presvedčí o tom, že sa sakramentsky mýli! Slabšia upírina, ktorá je rozhodne viac komédiou než hororom. Pár krát som sa schuti zasmial, no tak či onak, na komédiu, rovnako ako na horor, musí snímok ponúknuť viac ako len samotný prejav myšlienky jej tvorcov či pár násilných scén, ktoré nie sú ani len vyobrazené. Takže za pozornosť stoja najmä erotické scény, lebo verte neverte, tá hlavná hrdinka je riadna raketa ;) - 45%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tys sežrala moji bejvalou! Teď nevim, jestli mam zavolat poldy nebo ti koupit kytku..." Televizní erotická rozvernost, která není ani třeskutou komedií (nejvtipnější jsou titulky na konci), ani horrorem. Krve dosti, pro obnažené prso se nejde daleko a Rogerův slovník trumfne i partu dlaždičů. Přesto ani hromadící se mrtvoly, ani švédská trojka ve stínech nevytáhnou Bitten z průměru. Třetí hvězdu ale dávám za úplný konec, jenž naopak vytahuje snímek ze zdánlivě cukrkandlové love story... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čas od času dostanu potřebu sáhnout po nějaké hororové komedii, pro zlepšení nálady. Bitten byl již několikrát v televizi, ale vždy jsem se mu nějakým záhadným způsobem vyhl a tak nadešel čas, abych to napravil. Kanadská produkce sice moc kvalitních filmů (hororových) nestvořila, ale ani to mě nedokázalo odradit. I tentokrát jde o dost ujetou podívanou plnou laciných hlášek a situací, ale svůj účel to dokázalo splnit. Zvláště pokud od podobných filmů moc neočekáváte. Harvey Glazer měl k dispozici 2 500 000 kanadských dolarů a dokážu si představit, že většina těchto peněz padla především na honorář herců a solidní kameru. Žádných excelentních triků a efektů se tu nedočkáme, ale možná to tak bylo lepší. Hlavním lákadlem byl samozřejmě Jason Mewes. Přiznám se však, že bez dlouhých vlasů a té jeho pověstné čepičky jsem ho málem nepoznal. Tentokrát to však nebyl ani tak on, kdo se staral o zábavu, ale spíše jeho kolega Fitzpatrick. Jeho postava vyprodukovala díky scénáři nejvíce ujetých hlášek v celém filmu. Pro někoho trapné gagy, pro jiné solidní porce místy až fekálního humoru. Puritáni by se na tento film rozhodně dívat neměli! Oběma však zdatně konkurovala sexy upírka Erica Cox. Ta dozajista potěší převážně mužskou část publika, protože se rozhodně nestyděla a několikrát ukázala své přednosti v celé své kráse. 50% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Výborná zábava na nedělní noc. Naprosto dokonalá směsice hororu a komedie, plná bláznivých vtípků, gagů a hlášek. Další příjemné překvapení. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Perverzní snímek pro úchyly, kteří ujíždí na upírech, kozičkách a hnědých dírkách, kterých je film plný od začátku až do konce. Sem tam padne nějaká vysátá mrtvola do lodního kufru nebo na stojáka do kumbálu s košťaty, ale to je asi tak všechno. Filmu by neuškodilo trošku svižnější tempo, pak bych svoje hodnocení pozměnil, takhle se musí spokojit s 40% za ten pokus pobavit diváka. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto nekorektná  nízkorozpočtová komédia, ktorá skúma nebezpečenstvá, ktoré prináša mať upíra za priateľku je zábava. Je bolestne zrejmé, že producenti tohto nezávislého filmu nemali veľa peňazí na rozhadzovanie, keďže takmer celý film sa odohráva na jedinom mieste a čo sa týka špeciálnych efektov, falošná krv a kontaktné šošovky sú jediné, čo dostaneme. Ale zábavný scenár sa s postupujúcim príbehom len zlepšuje a nakoniec sa z toho stane dobrý film. 6/10 ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další ukrutně nezábavná upírovina, která nemá hlavu ani patu. Životem znuděný záchranář Jack najde na ulici holku celou od krve, vezme si jí domů a z ní se po čase vyklube hladový upír. No úžasný scénář. Celý film pak tlachají o ničem, upírka vysaje pár feťáků a maje čím dál tím větší absťák, směřuje to k nevyhnutelnému. Co ve filmu jakž takž funguje, je Jackův kolega Roger, který má občas dobré hlody a správně pozitivní přístup k životu. A ta upírka Danika má moc pěkné oči. To je ale po hříchu vše, co tenhle k uzoufání nudný film divákovi nabídne. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu neskutečně debilní brak, kde mám velký problém dát i tu jednu * ze soucitu za pohlednou nestydu Ericu Cox, zbytek mě ale prostě jen urážel svou absolutně neopodstatněnou existencí. I ta krátká stopáž mi přišla neskutečně dlouhá, tak šíleně nudná a hloupá podívaná to byla. Zápletka je zralá tak na nějaký maximálně čtvrthodinový kraťas, zbytek nekousatelná a ubíjející nuda, atmosféra absolutně žádná, z hororových prvků tu byly dohromady asi tak dvě zakousnutí, takže vlastně nic, pokusů o vtipnost nespočet, ovšem výsledek jedním slovem trapnost gigantických rozměrů, to byl prostě kanální rádobyhumor, vymýšlený nefalšovanými primitivy, což se nakonec ukázalo i při závěrečných titulcích, kdy se naplno projevila inteligence zúčastněných při natáčení, na tohle musí mít divák prostě žaludek. Krom otřesné režie je pak hlavním spoluviníkem tohoto průseru herec v hlavní roli, Jason Mewes, člověk krajně nesympatický, až odpudivý, který by měl okamžitě ukončit „hereckou“ kariéru, kdy už nějak nevynikal ani jako mladík ve Smithových Clerks, ovšem dnes je to skutečně jen peklo. Bitten je zkrátka strašná sračka, tupost, ubohost, nuda, ve všech ohledech hnůj! ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Morbídna komédia o chlapovi, ktorí sa musí rozhodnúť či je preňho dôležitejšie s ľadovým pokojom ládovať do skrine stále nové mŕtvoly od jeho bývalej až po drogového dílera a mať pritom pri sebe hypersexy nymfo-upírku, alebo počúvnuť svoje svedomie, ktoré predstavuje jeho tiež hyper-, ale úchylacký kolega. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*NIE AŽ TAKÁ NA ZAHRYZNUTIE UPÍRKA* Štvrtinu filmu tvorí "ochutnávka" obetí, ďalšiu štvrtinu tvorí predvádzanie sa umeloprsky (raz nahej, inokedy zase takmer nahej) a celú zvyšnú polovicu filmu tvoria akože neuveriteľne vtipné dialógy týkajúce sa sexu, najmä toho análneho. Obraz o tom, v akom duchu sa celý film niesol, je v podstate možné si urobiť z vystrihnutých scén v závere filmu. Verdikt v 1 vete: Moment, kedy ste ochotní si radšej pozrieť Twilight. 19.12.13 ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Niektorým stačí aby Erica Cox ukázala kozy a je to za tri, ale mne to rozhodne nestačí. Žiadny dej a hromada nudy. ()

Saintes 

všechny recenze uživatele

Dějově naprosto hloupé a nezábavné, což v případě filmu primárně avizovaného jako komedie (a navíc s Jasonem Mewesem...) divák tak trochu očekává. Marně. A hlavní hrdinka v podání Ericy Cox by se hodila maximálně do porna - jak hereckým umem, tak i svou vizáží. Přesto potěší, že svou naprosto dokonalou postavu dává na odiv v každé scéně - jen zřídka má totiž na sobě něco jiného než tanga a podprsenku. ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Preklad originalneho nazvu hovori za vsetko. Erica je vazne sexi kost a tie jej upirske oci su nadherne. No potom uz to je nuda, WTF moment a zase nuda. ..Uz je mrtva ? Kolko krat si ju bodol ? Raz. Tak nieje mrtva. Bodnutie, bodnutie, bodnutie. Bodni ju este raz za mna... to je asi tak vsetko :)))) ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

První půlka vypadala poměrně nadějně (na béčko, od kterého člověk čeká jen to nejhorší). Pak se ale krásně přeháněná komedie a místo aby ještě přitvrdili a přidali tam nějaký rozumný sex, upadli do divného romantického blábolu. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Holka-upír je fajn, ale samotnej film je děsivě špatnej úplně ve všech směrech. Obzvláště nesnesitelné jsou pokusy o komické vložky s rozvernou hudbou, to je prostě teror. Jediná hvězda za upírku (měla by hrát v něčem lepším), jinak totální ztráta času. ()

Reklama

Reklama