Reklama

Reklama

Raaz: The Mystery Continues

  • Indie राज़: थे मिस्ट्री कॉन्टिनुएस
všechny plakáty

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný romantický hororík, určite lepší, ako slabá jednotka. Máme tu modelku posadnutú duchom, jej neveriaceho bohatého priateľa, a maliara, ktorý dokáže vidieť do budúcna a predpovedá jej smrť. Takže musia spojiť svoje sily, aby odhalili pravdu (a jedno malé tajomstvo z minulosti). Opäť mi však vadila príliš dlhá stopáž, podobne ako v prvej časti. Báť sa pri tom taktiež nikto nebude. Vlastne sa jedná len o štandardný duchársky príbeh, celkom zaujímavý a pekne natočený, hudobný ako všetky z Indie, ktorý ma nesklamal. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Trošku ošúchaný horor, všetko sme už videli, žiadna nová idea, ale pozerať sa to dalo, hlavne kvôli Emraanovi, on má tu tajomnosť už vo výraze, zato Kangana v tejto roli vôbec nepresvedčila a dosť to ovplyvnilo moje hodnotenie. Ten ekologický podtext na záver tiež nejako neladil s celým vyznením filmu. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Tak to nebylo vůbec špatné. Jedná se sice o zástupce béčkové hororové produkce, ale mělo to zcela určitě co nabídnout. Nic divokého věru nečekejte. Trochu „lekaček“, posednutí a duchařiny jistě mnohé klasické hororu chtivé fanoušky asi příliš neoslní, ale nejde se zavděčit všem. Jediné, co mi tam nesedělo a veškerou předchozí snahu o tajuplnou atmosféru „děsu a běsu“ shodilo, bylo samo vysvětlení příčin na konci. Řekl bych až příliš uměle naroubované a nepřesvědčivě působící k tomu, jak závažně se jevil celý předchozí příběh, což je žel určitě zbytečné mínus. Logiku upřít nelze, ale jednoduše bylo rozuzlení poněkud nevýrazné a nehodící se. Emraan Hashmi je znám spíše z béčkových snímků, ve kterých ho však považuji za naprosto výborného a kde exceluje. Kangana Renaut je herecky určitě vyspělejší a patří rovněž do mého širšího okruhu herců a hereček, na které se kdykoliv rád podívám. Hudebně velmi zdařilé a jako celek působivé, což je vždy velké plus, které samotný příběh povyšuje a oživuje. Osobně mě ihned zaujala píseň z diskotéky, prostě paráda! I přes ten rozporuplný závěr mohu s klidným svědomým říci, že jsem si to celé opravdu užil a přesně takto si představuji silnou trojhvězdu. Zpracování mě zaujalo a vzhledem k nižším ambicím filmu jsem navýsost spokojený. ()

IdaHutt 

všechny recenze uživatele

Namísto odpadu pouhou hvězdičku za bizarnost, ale příště se bollywoodským pitomostem už obloukem vyhnu. Jedna zkušenost stačila. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Film sa síce ťahá ako sopel, ale dá sa to vydržať. Dejová zápletka sa dá pochopiť, nie sú tam nejaké bulharské konštanty, ktoré divákovi vysvetľujú, prečo sa dej zvrtne tam či tam. Kladní hrdinovia sú sympaťáci a čo je ešte lepšie na rozdiel od iných indických "hororov" herci rozprávajú a nebľačia ako prasce pred porážkou. Kvitujem ako oživenie aj na horor netradične zaradené pesničky. ()

Reklama

Reklama