Reklama

Reklama

Vánoce v New Yorku

(TV film)
  • USA Little Spirit: Christmas in New York
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tento kouzelný příběh vypráví o chlapci jménem Leo, jenž se musel přestěhovat i se svojí rodinou do New Yorku, a o jeho rozkošné a uličnické fence Ramoně. Když se Ramona Leovi ztratí, vydává se ji sám hledat do nočního velkoměsta. Obavy ovšem brzy vystřídá údiv. K hledajícímu Leovi se brzy přidá kouzelný skřítek a stane se Leovým průvodcem při jeho vánočním dobrodružství. Leo se během svého putování setkává s lidmi z mnoha kultur a postupně překonává svůj strach z cizího města, jemuž říkají New York City. Soundtrack k filmu pochází z dílny hudebního skladatele Duncana Sheika, který je držitelem prestižních cen Tony i Grammy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

To nie je animák o Vianociach, ale o stratení psa a jeho nájdení. Pričom sa celý čas pohybujeme po Veľkom jablku. Vianoce sú skôr náhodou. Okrem občasných pokusov o humor, čoho často výsledkom je trápnosť, nemá veľmi čo ponúknuť. Nemá schopnosť pritiahnuť diváka, niečím zaujať. Skôr odstrašiť lacnou a nevľúdnou animáciou (hlavne zvieratá, ale aj ľudia), ktorá vyzerá ako z nejakej videohry a s divnými postavičkami, ktorých vrcholom je žiarivá nezrozumiteľne hovoriaca postavička. Aby uletenosti nebolo málo, cestuje sa červími bránami. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a pekná rozprávka i keď dej mohol byť prepracovanejší, ale pre deti určite pútavá a dostatočne čarovná :) ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Špatná animace s primitivním příběhem pro děti do čtyř let. Jediné, co jí musím nechat s přítelem jsme na to civěli od začátku do konce a nepotřebovali jsme k tomu malé dítě, kterému je tenhle příběh určený:D ()

Reklama

Reklama