Reklama

Reklama

Kolotočáři

  • USA Splinterheads
Trailer

Komedie o tom, že i největší povaleč z města může získat holku svých snů. Stačí se jen trochu snažit! Justin Frost (Thomas Middleditch) je znuděný životem, místo vlastních problémů řeší milostný život své matky a jeho jedinou spřízněnou duší je kamarád Wayne. Z marihuanového opojení ho dostane až krásná Galaxy ( Rachael Taylor – Transformers), která do městečka přijede s kolotočáři na každoroční pouť. Galaxy vyznává geocaching a tak se bude muset Justin pořádně snažit, aby s ní udržel krok. Prázdninová romantika, která vás rozehřeje kdykoliv! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Brant Sersen | Hudba: John Swinhart | Produkcia: Darren Goldberg, Chrisopher Marsh, Anisa Qureshi | Distribúcia: Paladin || ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ne, že by mě film nějak zvlášť nadchnul, nebo že bych se bavil, ale měl jistou úroveň, za kterou by si 3* zasloužil. Ale ke konci mě začal nudit, a ať už to bylo cokoli, co mě prve zaujalo, se závěrečnými titulky to bylo pryč. Ačkoliv, pokud neznáte geocaching, koukněte se, Splinterheads mu dělejí dobrou reklamu. 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tupá blbosť s hercom, čo vyzerá jak veverička alebo jej mutácia. Ale kvôli Rachael Taylor sa to nedalo vypnúť a za ňu je aj jedna hviezdička. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se mi moc líbila ale náš typeček byl vskutku šílený, to nemělo chybu a jeho touha po lásce byla hustá, prostě romantická komedie ve švech smyslech v mých očích bodovala. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Film není žádná velká pecka, ale zase na druhou stranu jsem se nenudil. Dávám 2 hvězdy za film + 1 hvězdu za to, že jsem taky Geocacher a tohle je první film, který si aspoň trošku Geocachingem zaobírá. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Obyčejná a ke všemu ještě odfláknutá letní epizodka z nějakého amerického zapadákova. Geocaching je moc hezká a dobrodružná zábava. Taky jsem si něco zkusila najít a dokonce jsme jednu krabičku měli zabudovanou ve zdi našeho plotu. Ale k té holce mi to nesedlo. Nebyla jako lovkyně pokladů důveryhodná, prostě falešná jako pětník. Komunita kolotočářů je zde představená jako banda užitečných idiotů. Zázrak to tedy opravdu není. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Film je samozřejmě hovadina (zvlášť ten závěr je pro silný nervy), ale nic lepšího jsem stejně nečekal. Nicméně lákadlu vidět geocaching ve filmu jsem zkrátka neodolal. Bohužel tu jsou pouze 2 kešovací akce + jedna scéna se získáváním infa z gc.com. Jako oddechovka se to dalo zvládnout, ale žádnej "must see" to není, a to ani pro kačery. Pozn.: taky mohli dát hlavní hrdince něco lepšího než starýho nemapovýho Garmina... tu svoji keš teda moc dobře zaměřenou neměla :-) ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Nevšední komediální drama o skupince kolotočářů s celkem neznámými herci. Určitě doporučuji shlédnout v originálním znění, kvůli české cenzuře. 60% (DĚJ*** VTIP*** DRA** HERCI***) IMDb: 5,3/10 ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Bez mučení přiznávám, že jedna hvězdička je za Rachael (je mi záhadou, jak může pocházet z Tasmánie) a druhá za geocaching. Ostatní je bohužel nuda, nuda, nuda. Prostředí světských lidí mě navíc dosti irituje a tak mám navíc problém Galaxy její zájem o GC věřit. Justin je ok, ale neměl jsem potřebu mu nijak fandit, takže jsem se většinu času opravdu pronudil. Jestli se chcete i přes varování v komentářích na film podívat, tak - ani jako vášniví kačeři - toho mnoho nezískáte. Budeme si muset počkat na nějaký povedenější geofilm. :-) ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ocekavala jsem teda vic. Bohuzel realita je kruta a film spada pouze do prumernosti. Nemuzu rict, ze bych se chvilema nebavila, to rozhodne ne, ale neni to na vic nez 3***. ()

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Tak....hodnocení mě nepřekvapilo..Ale z jiného důvodu než si budete myslet..Na film jsme narazili náhodou na youtube a musím říct že tak přirozenou, nenásilnou komedii se spoustou komických scén jsem už dlouho nevidel..Ano bylo to pitomé ale tak nádherně pitomé což se o pseudokritice na csfd ríct nedá..Ta je jen pitomá a nejen to..Všechna hodnocení velké části filmů je bud nadhodnocena nebo podhodnocena a přesto to beru jako zákonitost..Vždyt tak velká část národa jsou študovaní pitomci bez vkusu kteří ohodnotí obsazení, triky,zisky filmu, pohyb kamery a podobně..Jediné co to plní je účel protože si většina lidí vybere podle statistik a většina je spokojena nebo souhlasí s hodnocením..O čem to svědčí nechám na vás :) ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Oddychová a nenáročná komedie o amerických kolotočářím a světě kolem nich. Až na pár hloupějších okamžiků jsem se docela bavil a někdy i zasmál. Tento film je důkazem toho, že i s malým rozpočtem a méně známými herci se dá natočit relativně dobrá komedie. Celkově 55% ()

Honsik odpad!

všechny recenze uživatele

Celý film jsem trpěl jako kůň, ale protože miluju geocaching, dokoukáno. Bohajehovisto!!! Neskutečně dementní film a prezentace geocachingu k pláči. ()

Lukyn_CZ 

všechny recenze uživatele

Docela průměrná komedie, kterou ocení především fanoušci hry geocaching. Bez pěkný blonďatý geocacherky od kolotočů Galaxy by to asi nešlo. To ze ma psychopatickýho přitele a zamiluje se do nuly jmenem Justin mě ani nepřekvapilo. Docela jsem se bavil... Nehodnotím uroveň keší a signálu GPS Galaxy :D ()

JuRoot 

všechny recenze uživatele

A ja som sa tak tešil... Pri traileri som slintal, po uvedení zaspával. Obrovská škoda nevyužitého potenciálu, tak snáď nabudúce... ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Nebýt Kolotočářů, vůbec bych nevěděl. co je to geocaching. Nevnímal jsem to ani jako komedii, protože komických situací tu mnoho nebylo, spíš takovou oddychovku, která má jisté kouzlo (to platí i pro Rachel Taylor). ()

Reklama

Reklama