Reklama

Reklama

Maličké království Bena a Holly

(seriál)
  • Velká Británie Ben & Holly's Little Kingdom (více)

Série(2) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Právě tam žijí vílí princezna Holly a její nejlepší kamarád, elf Ben. Holly se teprve učí jak správně ovládat kouzelnou hůlku. A někdy se jí povede všechno pěkně zamotat. A Ben? To je přece malý elf, který sice kouzlit neumí, ale jak všichni víme, elfové umí dělat ty nejkrásnější hračky. Vítejte v malém království Bena & Holly a užijte si kouzelnou zábavu v příbězích Královský piknik, Slunéčko Gaston, Kouzelná hůlka, Na elfí farmě, Sedmikráska a Růžička, Čajová konvice královny Narcisky, Žabí princ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Geniálně napsané, geniálně nadabované, plné ironie a suchého humoru. Děti to milují, ale rodiče snad ještě víc. Je škoda, že do Česka se to zatím nedostalo, ale dabing bez krásy britské angličtiny by zřejmě dopadl podobně tragicky jako česky dabované Prasátko Peppa. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné. Vlastně ne pěkné, nádherné, naprosto skvělé. Navíc milé a chytré a vtipné. Nízké hodnocení je úplně mimo. ()

ondraok 

všechny recenze uživatele

Pohadka pro mensi deti od tvurcu Prasatka Peppy , u ktere se zasmeji u dospely :). Naprosto nechapu tak nizke hodnoceni. Kdyz srovnam s takovymi blbostmi jako je Masinka tomas atd, jedna se o naprosty diamant:) ()

Leada 

všechny recenze uživatele

Nejlepší pohádka všech dob. Mám podezření, že ani není primárně pro děti. Naprosto geniální suchý humor, který spolehlivě pobaví dospěláky. Velmi ráda se na to dívám pořád znovu. Nízké hodnocení je úplný nesmysl. Leda by se na to někdo díval v češtině. V originále musíte! ()

Reklama

Reklama