Reklama

Reklama

Miloval jsem ji

Trailer

Daniel Auteuil jako muž, který nedokázal od své ženy odejít. Pierrův syn odešel od své ženy a dítěte. Ve svém zoufalství ho snacha obviní, že svého syna špatně vychoval. První dny bývají nejhorší, a tak vezme Pierre Chloé a její dcerku na víkend na chatu. Pierre jí svěří své tajemství a bolest, kterou skrývá už celých dvacet let. Mathildu potkal jako překladatelku při uzavírání kontraktu. Zamiloval se do ní na první pohled, aniž by to sám věděl. Jejich vztah byl nejen plný vášně, ale stále se prohlubující opravdové lásky. Potkávali se na různých místech Evropy, po hotelích, až jednoho dne, jak to tak bývá, to nešlo dál. Bylo třeba se rozhodnout. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

rt12 

všechny recenze uživatele

Ten kdo nemá rád pomalé komorní příběhy RUCE PRYČ ! Pro nás ostatní je to lahůdka, kterou je dobré vychutnat si před spaním, aby jsme měli v noci o čem přemýšlet :-) Kdo je vlastně ,,frajer"? Ten kdo dokáže opustit, nebo ten kdo zůstane? Po ,,Rozhovorech s mým zahradníkem" další POMALÝ film vystavěný na dialozích,ve kterém hraje vynikající Daniel Auteuil. Opět zde nejde na první pohled a poslech o nic světoborného a nového. Přesto se vyprávění profesně úspěšného, ale jak se postupně dozvíme uvnitř zlomeného muže, dostane pod kůži. Vše je vyprávěno snaše, která je v tu chvíli na ,,druhé zrazené straně", což je o to zajímavější. ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Komorní, spíše televizně vzhlížející rodinné drama. Příběh není tak originální, ovšem napsán i natočen poměrně poctivě. Bohužel je to strašně moc utahané a zdlouhavé. Kdyby to mělo větší spád a bylo to o dvacet minut kratší, tak to beru. U sledování jsem se nudil, a tak jsem se na to těšil. Chyběla mi tam nějaká láskyplná křehká hudba a nějaké koření. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

On: Spolumajiteľ firmy, Ona: tlmočníčka. Obaja finančne nezávislí, scestovaní. On ženatý, ona slobodná. A bum: láska ako hrom! Dilema: zachovať stabilitu rodiny alebo odísť v ústrety osudovej žene? Našťastie finančné zázemie a povaha ich povolaní im umožňuje časté túlanie sa po luxusných hoteloch a exotických krajinách, ďaleko od dozorného oka manželky a známych. Vzťah sa transformuje na hru: príde-nepríde? Príbeh slúži ako terapia, odhalená počas jednej dlhej noci svokrom neveste. Aby vedela, že v citovej a partnerskej kríze nie je sama. Vydarené, pozvoľna plynúce rozprávanie má v sebe nádych francúzskeho snobizmu. Istá línia frankofónnych vzťahových filmov rozoberá zásadné duševné poryvy a milenecké trápenia obdobne zazobaných podnikateľov a svetobežníckych podnikateliek podobným spôsobom. Ukazujú, že peniaze neznamenajú nič moc. Všetci ich jednoducho majú ani pliev - otázky týkajúce sa prachov sú podávané navonok vážne, no z hľadiska hlavnej zápletky majú len podružnú rolu. Zásadné sú morálne a sexuálne dilemy. Svet navôkol a jeho problémy neexistujú, netreba ich ani nejako zásadne vnímať, pretože celé sústredenie pohlcuje stretnutie so súložnicou/ súložníkom. A pokiaľ to náhodou nevyjde, vždy je možné bezmocne odkväcnúť do perín. Chápajúce okolie sa postará. Rezultát: napriek ideovým výhradám ide o kvalitnú vzťahovku s charizmatickou Máriou - Joseé Crozeovou v úlohe femme fatale. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nejlepší filmová adaptace, jakou jsem za posledních pár let viděl. Myslím si, že Anna Gavalda může být s výsledkem navýsost spokojena, stejně jako všichni, kteří její knihu četli. Daniel Auteuil je pro mě čím dál víc nejlepším francouzským hercem a Je l´aimais se připojuje k mé "svaté trojici" Dialogues avec mon jardinier, Válka policajtů a Jeden zůstává, druhý odchází. Nádherný film doprovází překrásná romantická hudba. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Neviem kde bola chyba, ale medzi Mathilde a Pierrom som absolútne necítila vášeň. Tú ich osudovú lásku a to ich "neviem žiť bez teba" som vytušila iba z jeho rozprávania. Na jednej strane vôbec neschvaľujem jeho správanie, na strane druhej to chápem, pretože aj toto sa v živote stáva ... nemať silu sa rozhodnúť. Čo sa týka toho dabingu, súhlasím s emmou53. Project 52 Films by Women ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Literární předlohou pro tento fillm byla stejnojmenná kniha od Anny Gavaldy. (claudel)

Reklama

Reklama