Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

a kde bol ten horor? lol :D 

precestovala som nieco z juznej ameriky, zijem v severnej, ale takto som nevidela sa spravat ziadnu north americans pri cestovani.. oh well, z niecoho musia ten bitch upliect :D 

pezz

pezz (hodnocení, recenze)

Kto má dosť času, nech si to pozrie, ale určite o nič neprídete, plagiát už X-krát nakrútených podobných filmov o násilí v 3. svete, (prales+policajt mimo zákon+pekné dievčatá), kde sa na toto berú peniaze?? Je to konkurz na herečky či čo??

mia5

mia5 (hodnocení, recenze)

Dvě hvězdy jsou asi moc. Jednu dávám za nápad (tím nemyslím scénář) a druhou za Karlíka Urbana.Jen nechápu jak ho k tomuto natáčení někdo přemluvil. Každý asi někdy šlápne vedle.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

film jsem shlédl v češtině...a ten scénarista by měl přijít zastřelit,totálně posral scénář,dementní chování holek,a z Urbana udělali trotla,který se nechal snadno zabít...film se vyvíjel dobře,ale pak to přišlo,a to bylo moc i na mě,měl jsem nervy z toho chování,uplně amatérské,velké náhody,pár myšlenek k nepochopení,dávám pouze 2* ,velké zklamání,mohl to být dobrý film kdyby měl lepší scénař....škoda...

 (hodnocení, recenze)

na dvd 29.4.2011:český název :ZTRACENA V PUSTINĚ

Fallen_One

Fallen_One (hodnocení, recenze)

Co je to zas z idioty kdo hodnotí film předem? Jděte si hrát na velký kluky jinam.

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

réžia: Marcos Efron ... snáď prekvapí.... inak. sledovať diskusiu

Reklama

Reklama