Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho, že se z pitomoučkého scénáře dá udělat minimalistický, ale napínavý a hodně zábavný thriller. Herecké výkony jsou vesměs standartní, avšak pěkné holky v hlavních rolích potěšily. Velké plus přičítám zejména povedené kameře a střihu. And Soon the Dakress je nečekaně velice zručně odvedená filmařina. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Plakát mi hodně připomenul "Dokonalý únik", začátek filmu zase sliboval něco jako "Brazilský masakr" v argentinském podání. Prostě jsem se na film těšil. Ten se taky docela dobře rozjel, pěkná příroda, hodně pěkná děvčata, podivní domorodci. První polovina byla slušná, sice se to docela vleklo, ale bylo na co koukat. Pak ale začaly konfrontace mezi dívkami, domorodým frajerem, domorodým policistou a zlým/hodným Američanem a všechno to šlo hodně rychle do kytek. Nad některými scénami zůstaval rozum stát, taková debilita se zas tak často nevidí. Prostě druhá polovina filmu úplně zazdila slušně se rozjíždějící film. Když navíc vezmu v úvahu, že film je pouhým remakem, což jsem ani před zhlédnutím nevěděl, tak nad 2* jít rozhodně nemůžu. Ale "ségra" Megan Fox je jedna z nejhezčích hereček, co znám. 45% ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M GOING TO EL PEEPEE!" ----------- Dve ultra sexy slečny (vlastne iba Odettka), ktoré, prirodzene, nemali veľa rozumu, sa rozhodli samé vybrať do najzapadlejšej rite Južnej Ameriky blízko paraguajských hraníc. Chcel som ešte dopísať, že vyzývavo oblečené, no keď som sa tak zamyslel, v zásade neboli, hoci je pravda, že s ich mega dlhými nohami by aj v kabáte vyzerali vyzývavo. Veď čo by sa mohlo na takomto tripe pokaziť, všakže? Keď niekto bude chcieť povedať, že je to len film, námatkovo v rýchlosti spomeniem na tých dvoch expertov (manžel/ka), čo chceli ukázať, že svet je krásne a bezpečné miesto, tak sa rozhodli precestovať na bicykli Blízky a Ďaleký východ, začali v Turecku a rovno tam aj skapali, alebo tie tri Európanky, čo chceli urobiť podobnú vec, len na severe Afriky, začali trip v Maroku a div sa mi svete, tam aj skončili, s odrezanými hlavami x) Hviezdu za Odette a jej nohy, keďže odpad za stupiditu dať nemôžem, nakoľko film to tak chcel. Verbalitov koment top. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Béčko, ale fajn. Neviem mu dať menej ako 3*, hoci by si to zaslúžilo. Dosť tomu pomáha vcelku sympatické ústredné dievčenské duo (Amber Heard to aj produkovala) a vcelku zaujímavá „exotická“ argentínska atmosféra. Naopak, značne tomu ubližuje zvyšok kastingu, ktorý je dosť hranatý, čudný a nepríjemný a predvídateľný scenár plný divných momentov a nelogického chovania jednotlivých postáv. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Oceňujem sympatické obsadenie v podobe Odette a Amber, avšak tvorcovia filmu nezaválali. V momente kde mali pritlačiť na pílu a predložiť divákovi riadnu porciu drámy a napätia, tak neučinili a celé to zazdili v priemernosti....Takýchto snímkov tu už bolo...boli aj horšie,.....ale i o dosť lepšie. Pričom tento neprináša nič nové..... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama