Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedenej krátkej hororovej animák, kterej je součástí prodloužené verze watchmenů. Hlavní hrdina s hlasem G. Butlera přežije po útoku Černého škuneru na svoji loď a dělá vše pro to, aby se dostal do rodného města za svou rodinou a zachránil je před zlem, které se k nim blíží. Filmek má zajímavej konec. Za mě 80% :) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Silné, díky rodinným hodnotám možná až trochu lacinně-vděčné téma, ale atmosféra je těžká a hutná od prvních sekund. Temnota tímto vedlejším projektem prostupuje znatelně, ale přesto si myslím, že brutalita místy hraničí až se samoúčelností, navíc mě osobně nějak rozmrzela nulová spojitost s filmovými Strážci, ale to už je jen vina nevhodných osobních očekávání... 7/10 ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Opravdový krátkometrážní animovaný horor. I když je příběh v druhé polovině snadno předvídatelný, zpracování a myšlenka přesto způsobuje úzkost, jelikož kapitánovo šílenství je tak pochopitelné a věrohodné. Animace potěší svým opravdu ponurým stylem a chraplavý hlas Gerarda Butlera bych bez jeho jména v titulcích nepoznal. A závěrečná píseň Pirate Jenny od Niny Simone je úžasná! ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

Sympaticky nekompromisná záležitosť :)) Naozaj oceňujem, že si tvorcovia celého filmového adaptovania Watchmen dali tú námahu aj so zhmotnením tejto dejovej línie. Ale animák takto vytrhnutý z kontextu nemá svoju ozajstnú silu. V director's cute celého filmu sa bude určite znamenitejšie vynímať :)) ... (▼) ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

No....velmi dobre spracovana a naanimovana vec s Watchmena (komixu) s perfektnou atmosferou. Nikdy som necital samotny komix, takze pre mna to dejovo nema absolutne nic spolocneho s filmom, ale podla toho co som tu cital, tak tento pribeh dejovo nema nic spolocneho s Minutemanmi ani v komixe!?? Takze totalne mimo, ale dobre! *;-) ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama