Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proslulý mexický vrah zemře v elektrickém křesle ve vězení s maximální ostrahou. Byl však natolik zlý, že se ho Satan navrátí zpět do života plného bohatství a zábavy. Má to ale jeden háček. Satan si za svou pomoc žádá mnoho obětí. A taky se vrahův život nadále odehrává prostřednictvím radovánek, drog, znásilňování a zabíjení, přičemž každé z obětí je do těla vyřezán satanistický symbol 666. (Karlos80)

(více)

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Doslova šílené a bizarní Mexploitation, viděl jsem už mnoho, ale tohleto je opravdu snad jeden z největších sleaziest Mexican exploitation trash filmů všech dob. Ošklivý, násilný, špinavý, tak jak to má být. Děj je poměrně jednoduchý, ale film jako celek na člověka působí hodně zneklidňujícím a zlým dojmem, hodně tady tomu napomáhá lehce strašidelný hudební doprovod. Film startuje jednou hnusnou a sotva uvěřitelnou scénou (znásilnění a vražda mladého gaye, kterému pak násilník vyřezává do prdele nožem ďábelské číslo "666!", patrně vrcholná scéna), a na podobné vlně se to pak nese až do samého konce. Non-stop násilí a špinavosti, velké množství nahoty a sexu (dojde tu i na jeden prstoklad v autě!), kopec doslova neuvěřitelných a morbidních situací, děsivých momentů a krvavých mordů, míra sexuálního násilí si stále udržuje laťku poměrně vysoko (všechny ty znásilnění na první pohled vypadají docela syrově- brutálně - pocity a dojmy hodně nepříjemné, alespon to tady tak všechno na člověka místy působí). Film nenudí a i když je to pitomé, laciné a levné (vyrobeno s minimem prostředků, což se tady odráží úplně ve všem, viz třeba směšně vypadající speciální efekty, laserové paprsky které vychází z očí ženy z pekla (Satana), tak to ale stále baví, a i přes nepříjemný obsah, je to stále především o té zábavě Přesto ale film nakonec raději doporučím všem explo/trash fanouškům, pro všecky ostatní tento ultra-misogyní a povrchní film bude nejspíš dost urážející. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těsně po smrti elektrickým proudem navštíví "mrtvého" vraha Slunečník, Měsíčník a Větrník v ženských podobách a jejich vůdkyně, paní Satanová, mu vrátí život zpět. Samozřejmě s podmínkou, že úspěšně oživený maniak jí bude dodávat oběti. A tak, za bohatého přispění peněz a drog, vraždí jednu divu za druhou... A nutno říct, že mu to jde opravdu snadno. Každou oběť znásilní (mladé teplouše nevyjímaje) a gumovým nožem jim na zadky kreslí tři šestky. Kromě telekinetických schopností v podobě dvou legračních paprsků z jeho očí už toho ale tenhle bizarní trashový exploiter moc nenabídne. Já vim, že chcete potvrdit, jestli tu jsou kozy (jejich nabídka hýří štědrostí), ale to je u Mexika už samozřejmost, no ne? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic extra se nakonec neděje. Čekal jsem upřímě pecku, nevím proč ale mám slabost pro konec 80 let. Navíc Mexikánci uměj točit solidně. Tohle je ale spíše takové nudnější a nebýt začátku a konce ani by to nemusel být horor. Nicméně hlavní záporák byl dobře napsaný a i zahraný. Líbilo se mi že to nebyl jen bezcitnej zmrd. Vražd moc nebylo ale aspoň měly význam, pro mě ale i tak podprůměr u kterého se mi povedlo usnout. ()

patho666 

všechny recenze uživatele

Chvíľami drsný, chvíľami zábavný ( hlavne vďaka efektom) mexický exploiter s jednoduchým rozprávkovým námetom. ()

Reklama

Reklama