Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Sitcom FM sleduje neurotického indie DJ Lindsay Carola a jeho povedené kamarádíčky při každodenní práci v jejich vlastním indie rádiu FM 86.5 (též Skin FM), kde všichni neustále dychtí po slávě. V každém díle se objeví jedna méně známá anglická kapela, která naživo zahraje jednu písničku.
Lindsay se snaží proslavit jako DJ a má neustálé problémy s ženami a především sám se sebou. Jeho problémy mu usnadňují jeho kolegové - Jane, která je typickým příkladem ženy ženoucí se za sexem a využíváním mužů, a Dom, který v seriálu vystupuje jako největší pařmen - probuzení se na trajektu uprostřed oceánu nebo vykonání potřeby do klobouku frontmana Subways pro něj není problém, kamarádi naráží i na jeho historii v "boybandu". Ač se to zdá neskutečné, jemu i Jane se daří protloukat životem bez větších problémů, jediný, kdo selhává na všech čarách je Lindsay, kterému nepomohou ani upnuté jeany.
V každé epizodě uvidíte naživo jednu z anglických skupin - The Charlatans, The Wombats, Guillemots, Ladyhawke, The Subways a Sway. V FM se také mihnou známé osobnosti jako Justin Hawkins, Marianne Faithfull, Toyah Wilcox, Jamie Theakston, Konnie Huq a Tim Westwood. (Wild_man)

(více)

Reklama

Reklama