Reklama

Reklama

Zlatá mříž

(pořad)
Česko, 1999, 85 min

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Roman Šmucler, Petr Novotný, Jana Švandová, Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Vítězslav Vávra, Tomáš Savka, Miloslav Švandrlík, Pavel Landovský (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná estráda s řadou českých zpěváků, herců a moderátorů. Hudební vystoupení a vtipné scénky jsou prokládány čtením vtipů, které do pořadu zasílají diváci. Z autorů zveřejněných vtipů je na závěr pořadu jeden vylosován a získává finanční odměnu. (misakurt)

Recenze (74)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ještě že tohleto už zrušili, kdykoliv jsem to zahlédl v tv programu, vždycky jsem se spolehlivě osypal..Ta jedna hvězda snad jen za počáteční novátorství za některé prvotní díly a občasné tématická vtipy. Typická novácká továrna na nejrůznější hvězdy a hvězdičky...Ještě že už Zlatá mříž sobotním večerům nekraluje:-) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vtip nie je nič viac ako len strojený humor. Niekto začne vykladať krátku, fiktívnu story s humornou pointou a samozrejme očakáva reakciu v podobe výbuchu smiechu. Príde mi to trapné. Nie som žiaden suchár. Smejem sa rád. Nezkazím žiadnu zábavu, ale s vtipmi na mňa nechoďte. Relácia komerčnej televízie Nova s názvom "Zlatá mreža" je ich plná. Tématicky zameraná vždy na iné prostredie. Vtipy o dokotoroch, o policajtoch, o zvieratách a čo ja vie o čom všetkom. Na pódium vypochoduje niektorí z upadajúcich hercov a prednesie pätoro frkov. No skutočne do popuku. Zhrniem to asi takto: Vtipov plno, sradny žiadnej! Odpad! ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

"Umělci" z elitní stáje TV Nova přednášejí vtipy zaslané národními vtipálky pro vyvolání smíchu zabržděných Železného obdivovatelů. Kvůli jednomu až dvěma slušným vtipům však nikdy nemělo cenu ztrácet čas sledováním celého pořadu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zavolejte Adamcovi. Ten zábavný pořad zvládne natočit s prstem v nose. Jestli divák zvládne dívat se na soutěžní přehlídku čtených vtipů, to už, prosím pěkně, záleží čistě na něm. Svého času zábavný pořad vtipů na různá témata, který se vracel na obrazovky tv Nova s Železnou pravidelností. Měl velkou sledovanost, dokázal vcelku pobavit národ a pak zanikl. Když to tak vezmu, dneska už se nedělají na Nově žádné zábavné estrády, tak proč si to na tv Telka nepřipomenout. Klady: kdo má rád vtipy, přijde si na své, bohatý výběr účinkujících, kvalitně odvedená režijní práce, široký výběr témat. Zápory: vtip se musí umět dobře podat, ale vždy to stoprocentně neplatí, postupně začal pořad vyznívat stereotypně, chabá scéna, slabší dramaturgie pořadu, řada účinkujících z řad neherců a nezpěváků se sem cpala, aniž by něco kloudného předvedli, to platilo hlavně o politicích, nepovedený playback. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl dlouhý pořad (nebo ještě delší, já už nevim), kde pár -díky bulváru- známých osobností čte vtipy a mezi tím se objevují -novácky- vtipné scény a příšerný hudební čísla. Slušný peklíčko. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy co se tu objevili, byli docela dobré, jiné už tak staré, že se jim už nikdo ani nezasmál. Ono bylo vcelku jedno, kolem jakého tématu jednalo, protože postupem času se ze Zlaté mříže stal jen další vyčpělý rádoby zábavný pořad. V dnešní době by to už neobstálo vůbec… ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně masakr. Z té spršky vtipů mě hodně dlouho bolela hlava. Děkuji lidem, že pořad měl nízkou sledovanost a byl ukončen. POMO, prosímtě, zaveď na CSFD ještě horší hodnocení, než je odpad. Jen ale nevím, jak to hodnocení pojmenovat:-) ()

frashmaker odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad je typickým příkladem toho, že není Nova schopna vyprodukovat sama něco, co opravdu pobaví. A tak vymyslela, jak narvat do pořadu vtipy tak, aby se na ně lidi dívali. Zlo, kterým velice utrpěl český divák nemasového charakteru. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatá mříž je plná zlatých hvězd, které se v době vysílání vyskytovali na obrazovkách hvězdné zlaté televize Novy. Zlaté hvězdy zde vystupují, zpívají a vypráví zlaté vtipy, které do televize zaslali zlatí diváci. Všemu přihlíží inteligentní zlaté publikum. Zlatá zábava a zlatý humor. Dohromady tento zlatý skvost tvoří jediné. Zlatou sračku a zlatý výblitek. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tradiční novácký produkt přelomu tisíciletí. Král stupidních zábavných pořadů Jiří Adamec spojil síly s upoceným Petrem Novotným a vzešla z toho tahle šou. Ani ty vtipy už mi nepřipadají tak vtipné. (861.) ()

Reklama

Reklama