Reklama

Reklama

Mylène Farmer : Pourvu qu'elles soient douces (Libertine II)

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Romantický / Válečný
Francie, 1989, 18 min

Recenze (5)

nash. 

všechny recenze uživatele

Mylene Farmer se vrací jako Libertine v krátkém hudebním filmu (opravdu si netroufám označit ho za videoklip) a začíná přesně tam, kde původní příběh skončil, na louce, kde i se svým milencem padla zasažena smrtící salvou. Do nejmenších detailů propracovaný vizuál skvěle propojený s hudbou, charismatická Mylene v příběhu, který je vzrušujícím koktejlem erotiky, dekadence, krve a smrti. Když jsem ho před dvaceti lety poprvé viděl, působil v záplavě všech těch fádních videoklipů jako dechberoucí zjevení. A onu magii neztratil dodnes, stejně jako řada dalších klipů této velmi originální zpěvačky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento videoklip podkopáva totálne nevýrazná a hlavne takmer nepostrehnuteľná pieseň. Priznám sa, bez nej by to fungovalo na sto percent. ()

strom-z 

všechny recenze uživatele

Libertine + Pourvu Qu'Elles Soient Douces = síla:-) takovýhle klipy už se fakt netočej. @King: její nejhorší song to neni ani omylem, podle mě naopak s přehledem jeden z jejích nej. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle už není hudební videoklip, ale hudební kratkometražní film, který má absolutně všechno. Dobovost, krutost, sex, souboje, prostě nemůžu jinak, Mylene se mě hrozně trefuje do mého vkusu a to nejen svým tělem, ale i těmi příběhy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama