Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý film o lidech, kteří ze svých dobrých bydel rázem spadli a nechtěli si přiznat, že to nebude jen dočasné. Trochu pohádkový konec filmu jim do jisté míry dává za pravdu. Ben Affleck je tu občas prkennější, než obvykle, ale výborných herců je tu dost, takže nakonec dávám o hvězdičku víc, než jsem původně zamýšlel (70%). ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Istým zvrhlým spôsobom sa mi to páčilo, určitým už menej... v každom prípade to hodnotím kladne ak by niekto váhal nad mojím rozsudkom 6-7/10 (som na vážkach, podotýkam som len človek). Dokážem sa vžiť do rôznych situácií, no táto s platom 160 tisíc dolárov ročne je snaď najkrajšia. Všetko bolo fajn, len koniec mi to pokazil... prečo to vždy musí skončiť ako v rozprávke... fuck! ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bum!, krize padla, bublina splaskla, rozdíl mezi reálnou a tržní hodnotou se bude vesele nafukovat dál, teď ale nastává čas na krutý down-sizing a krom běžných smrtelníků to schytá i pár "nedotknutelných" řídících pracovníků včetně Bena Afflecka. Jenže co, třeba bude mít štěstí, (SPOILER) zakusí jaké to je býti working class, zjistí, že to není tak špatný, přestane být snobem a dá se na poctivý business. (/SPOILER) Nijak extrovní, ale nakonec i docela sympatická pohádka z prostředí kravaťáckých nesnází. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem spokojenost, ale upřímně řečeno čekal jsem tvrdší nářez. Sice jsem věděl, že film bude především o boháčích postižených krizí, ale čekal jsem, že si tu některý z nich sáhne až na úplné dno, což se, alespoň z mého pohledu, nestalo. A tím pádem jsem ani nemohl s jejich problémy soucítit, což je pro mě u podobných snímků celkem důležité. Na druhou stranu to bylo celkem správně ukecané, výborně obsazené a i když to režisér určitě zamýšlel, nepřišlo mi to jako citová vydíračka. Každopádně pořád čekám na to, kdy někdo krizovou tématiku zpracuje tak, aby mě to zarazilo do sedačky. Company men se to v žádném případě nepovedlo. 70% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu slušně zvládnutý a zajímavě podaný pohled na zákulisí ekonomické krize,s tím spojené propouštění a také pohled na to,jak žijí tamní "manažeři" (tzn.na dluh).Na druhou stranu se ale tohle může stát snad jen v americe a s celým příběhem se opravdu není lehké ztotožnit.Tím spíš,že hlavní hrdina v podání Bena Afflecka je prostě kokot první kategorie.V tomto ohledu mnohem více baví vedlejší postavy v čele s Tomy Lee Jonesem a Chrisem Cooprem.Jako celek Company Men nenudí,ale ta rozpolcenost je tam hodně zřetelná...lepší 3 (70%) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)
  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama