Reklama

Reklama

Masakr nastřelovačkou

(neoficiální název)
  • USA The Nail Gun Massacre (více)

Obsahy(1)

Poté, co je mladá dívka znásilněna skupinou stavebních dělníků, je na hříšnících rozpoutána krvavá odplata zprostředkována nastřelovačkou hřebíků. Podaří se doktorovi a šerifovi odhalit neznámého mstitele? (nooly)

Recenze (16)

Teardown 

všechny recenze uživatele

The Nail Gun Massacre je přesně ten typ, kde nesmíte řešit proč, co a jak a musíte se nechat pouze unášet prosťoučkým tokem amatérského řádění, které ho je tu na rozdávání. Tuna klišé jde ruku v ruce s přehrávajícími neherci, logické lapsusy nespočítáte na prstech svých končetin, ale to nevadí, hlavně když je dostatek hřebíků a krev stříká proudem. Film pouze pro zaryté fandy, ostatní raději ruce pryč. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní slasher plný krve a hřebíků. Není to přímo Naplivu na vaše hroby, ale něco podobného. Akorát zde zařve mnohonásobně více lidí, dokonce je větší počet těch, co se znásilněním neměli přímo nic společného (někdy ani zprostředkovaně, tedy že by byli z příbuzenstva nebo kamarádi). Dost se zde sexuje, ovšem většina hereček jsou takové vočuchané chryzantémy. Alespoň ale mají prsa.... Hřebíkový nastřelovač si nejdříve vybírá jen chlapy, pak se zaměřuje na kopulující dvojice, vesměs v lese, a skončí u samotných žen. Divák se třeba dozví, že sex v autě vyžaduje téměř akrobatický výkon, tudíž je zdánlivě lepší sex na autě....dokud vás nezasypou hřeby. Pomíjím nelogičnosti, jako třeba co se stalo s chlapem, který zůstal v lese přibitý u stromu za ruce, jelikož tady šlo v prvním plánu o mordy. Místy psychadelická muzika, les a krev. Prostě klasická osmdesátka, která vcelku rychle uteče. Znám daleko horší... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová amatérská záležitost která na mě působila tak, že si parta známejch řekla, že natočí film. Kde nejsou důležitý herecký výkony, dialogy, nehledě na logiku. Hlavně, že tam bude nějaká nahota a vysokej bodycount. A to se taky povedlo. Na tenhle svým způsobem raritní kousek jsem měl zálusk už pěkně dlouhou dobu a jsem rád, že jsem se k němu konečně dokopal. Věděl jsem co od filmu můžu zhruba očekávat takže z výsledku zklamanej nejsem. The Nail Gun Massacre nastřeluji 3hvězdy. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Veľmi nízkonákladový 80´s slasher, nesúci si na bedrách svoj malý rozpočet, čo sa prejavuje v nevalnom technickom spracovaní, niektorých hercoch/ nehercoch a i napríklad zlom zvuku (pokiaľ nie ste rodený američan, niektorým dialógom nemáte šancu rozumieť). Na druhej strane tým najdôležitejším dialógom pravdepodobne porozumiete (kto a prečo) a film naozaj spĺňa to, čo sľubuje v názve. Osobne si k tomu pripočítam 80´s VHSkovú atmosféru a to, že som sa počas celého filmu bavil (či už to tvorcovia zamýšľali alebo nie) a dostanem nadpriemerné hodnotenie. Koniec koncov, či je to film pre vás, zistíte už behom prvých povedzme desiatich minút. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová záležitosť, z ktorej lacnotu cítiť na sto honov - od réžie cez scenár a hudbu až po hercov. Najhoršie sú však na tom dialógy, ktoré znejú, ako keby vznikali priamo na pľaci. Tvorcovia nemali ani na normálne policajné auto, masakrálne masové vraždy rieši jeden poliš s doktorom, čo potom čakať od spracovania, kde klince v obetiach sa trasú, pretože jasne vidno, že sú z gumy. O atmosfére či aspoň napetí nemôže byť preto ani reči. Hudba s rôznymi pazvukmi je rovnako šuvix. Toto nie je ani céčko, ale rovno déčko. Je to tak na hranici pozerateľnosti a nebyť pár nahotiniek, asi by si film zaslúžil odpadové hodnotenie. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama