Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár si vyrazí do lesa, kde je napadnou neznámí kanibalové. (Dines)

Recenze (8)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně amatérské. Hixploitation podle klasického vzorce, bohužel pouze se dvěma civilizovanými nebožáky. Pro natáhnutí stopáže alespoň na necelých 80 minut se tvůrci rozhodli vsunou do filmu záběry z jakéhosi televizního pořadu, který se zabývá zmizením ústřední dvojice - takže uvidíme výpovědi rodiny a přátel. Ty však působí velice nepřesvědčivě, nudně a nedokážu si představit toho, kdo si mohl myslet, že to nějaký divák v ideálně "zábavném amatérském hororu" ocení. První půlhodinu se navíc vůbec nic neděje, maximálně se můžete bavit tím, jak si postavy povídají, aniž by otevíraly ústa. Po této úvodní subjektivní věčnosti se něco dít začne, no když jsem viděl, jak strašně je toto "něco" natočeno, začal jsem se rychle modlit, aby se film opět zklidnil do toho nevzrušivého módu. Do konce se to pak dohrabe přes nějakou tu prvoplánovou brutalitku. Krátká scéna při závěrečných titulcích pak působí jak špatný vtip. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé. Ten obsah je síce stručný, ale o nič iné tam vlastne nejde. Sledujeme príbeh jedného páriku, ktorý hneď po svadbe vyrazil na výlet do divočiny. Užívajú si peknú prírodu, zvieratká, jazierko, romantický západ slnka, všetko je tak, ako má byť, aspoň na začiatku. Čoskoro ich totiž navštívi jedna sympatická zmutovaná babka, ktorej sa treba zbaviť. Samozrejme tam nie je sama, čoskoro ju príde oplakať zmutovaný dedko, a je poriadne divoký, takže zábava môže začať. Do filmu sú vložené viaceré dokrútky ich rodiny a priateľov, ktorí popisujú, akí boli, ich vlastnosti a záľuby. Je to totiž nakrútené podľa skutočnej udalosti (mám tomu veriť?) Jedná sa o amatérsky snímok, ktorý sa obsahovo nijako nelíši od Wrong Turn a The Hills Have Eyes. Masky sú podarené, gore je takisto parádne (trochu mi vadil len smiešny spomalený záber prvej vraždy). A keď vyjde najavo, že dedko je ešte aj kanibal, nastane to, čo máme všetci v hororových krvákoch tak radi. O D P O R Ú Č A M ! ! ! (P.S. Ja horory podľa rozpočtu nehodnotím). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak o čem tento film je, už popisovat nebudu, to zde padlo několikrát a děj triviální. V podstatě jsem čekal "víc", ale i tak jsem spokojenej. O rozpočet nejde, levnej nebo drahej film může řešit jenom buzna ... Pravdou ale je, že je ten film fakt hrozně špatně herecky zahranej a to tak moc, že už to ani v takovým fimu není v pohodě přehlídnutelný. Za další to chvílema až naivně a zcela amatérsky zpracovaný. Třeba jeskyně připomínají takový ty umělý jeskyně z pláten z let 60.tých apod. Nechápu proč nepoužili tvůrci nějakou běžou jeskyň. Další průser je, ož nemám rád (kterej chlap by měl ... :)) ), že hlavní herečka neukáže kozy a pobíhá tam pořád v neerotické podprdě. Zatímto její týpek kozy ukáže ... :-/ No ... ale celý tohle málo, zvedá finální řezničina, což je tak prasácký, brutální, sadistický, mega krvavý a smutný ... že to bylo jak rána deštníkem do análu s jeho následným rozevřením do plna !!!! Nééé fakt, to co se tam děje sem už dlouho v takový podobě neviděl!! "Extrýýýmly grizzly GORY!!!" Finále fakt jen pro silný povahy. Jinak skutečně nevýraznej flick ... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...kopírka zafungovala ( H.H.E. / B.Tracks...ako aj trend posúvať výpoveďami snímky do reálu ) , no žiadna spalovňa sa nekoná. AYA je za vodou , Craven už nemá záujem, Eli prestúpil do prvej ligy , Silver / Bay sypú dolčáky do inej kapsy. Ak by ale nevznikali podobné snímky ( dám Ti šancu a uvidím ako rozkvitneš ) , tak by sa neobjavovalo zhola nič ( nebudem predsa vytýkať Cameronovi " PIRANHA 2 " ). Prepozeraná , až upozeraná šablóna len pre filmárikov , ktorí sa pár centovým snímkom nevyhýbajú. Nad vodou to drží snaživé FX . ( THX Rišo ) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Miláčku!" ,,Uáááááááááááá!" ,,Bože, on ti ufiknul penis? Tak to už s tebou nechci nic mít...a hele, tady je, rošťák jeden!" Putovali, putovali, plkali, putovali, příbuzní a známí o nich plkali, putovali a pak přišel konec. To mi řekněte, divočina a oni se koupají v plavkách! A půl hodiny se cicmají. To je ale sci-fi. Dvě hvězdy dávám za gore - ne žy by bylo nějaké omračující nebo nikdy neviděné, ale je vcelku obstojně udělané. Jinak je to filmový blábol po všech stránkách...ani nechtějte vědět, kdo to přežije. p.s. po hlavních titulcích je ještě krátký filmový dodatek (kopíruje závěr z Kanibalů, který rovněž okopírovala Blair Witch). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti nízkorozpočtovejm hororům.Právě naopak.Kolikrát jsou mnohem lepší než trháky narvaný prachama.Ale tohle byl průser.Tady prostě nic nefungovalo jak by mělo.Děj naprosto jednoduchej,divná nebo spíš špatně zvolená hudba,toporní herci(neherci),zběsilej střih a neskutečně debilní kamera.Při prvním mordu jsem absolutně nechápal co se děje a proč to bylo takhle natočený.Takže i přes zdánlivě krátkou stopáž se tenhle film neskutečně vleče a je asi tak o půlku delší než by měl být.Jako kraťas by to možná mohlo obstát,ale jako plnohodnotnej film v žádným případě(aspoň teda u mě).Sice se to ke konci poměrně slušně rozjede a jsou tam i docela dost krvavý scény,ale vše pohřbívá právě střih a kamera.A scénu v závěrečných titulcích si taky mohla Lola Wallace odpustit,protože tím to totálně zabila a tenhle rádoby horor posílá tahle scéna spíš do komediálních vod.Myslím si,že i přes neoriginální námět a nízkej rozpočet to mohl být solidní horor,ale to by se režie musel ujmout někdo schopnější.Takhle je to neskutečně dlouhej,nudící shit.Přemýšlel jsem o odpadu,ale ať nežeru dám 1 hvězdu za ty krvavější scény. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ďalší absolútny filmový brak ktorý som objavil v najtemnejších zákutiach môjho pevného disku. A aké to je? Zlé, veľmi zlé, amatérske v ktorom mi aj veľmi nepríjemné znázornenia mučenia prišli vtipné a asi dvakrát som sa z chuti zasmial a to sa mi nestáva ani pri dobrých komédiách (rozumej, všetkými tak ospevovanými). Režisérka tohoto braku je tak neschopná, že by som povedal, že niekomu musela niečo veľmi dobrého spraviť aby dostala možnosť toto (ne)zrežírovať. a zrealizovať. Ako inak scenár absolútne o ničom, bez čo i len jediného originálneho nápadu, šťavy, ochoty priniesť niečo nové už aj tak do vyčerpaného horrorového subžánru hixploitation. Predstavte si horror Wrong Turn (U nás to vyšlo pod názvom Pach Krvi) Zoberme si niektoré z jeho lacnejších pokračovaní, odoberme, už tak malí rozpočet na absolútne minimum, miesto kvalitnej vyvraždovačky dosadme iba dve kladné postavy a dvoch mutantov a je to. Samotný dej v lese má možno 30 minút pretože je snímka ponorená do takej vaty, že to hraničí so šialenstvom. 3/4 vidíme iba found footage nejakého filmového detektíva ktorý spovedá rodinu a priateľov páru ktorý sa stratili v lese. Spovedá babky, rodičov sesternicu z druhého kolena atď atď. Úvod som pozeral skoro týždeň, takže asi tak. Ale jedna scénka bola náhodou podarená, keďže tu vo veľkom striekala krv a nešetrili nelogickým ubližovaním, tak jedna parodickejšia scénka sa náhodou podarila. Mutant vytrhol chlapíkovi gule aj penis, proste celé ústrojenstvo, ten sa z agónie pogrcal a keďže ležal na chrbáte, tak ogrcal sám seba a ogrcaný ďalej jačal. Potom sa mutant snažil znásilniť tým penisom jeho snúbenicu ale to sa mu bohužiaľ nepodarilo, my dospelí vieme prečo. Priznávam sa, že som videl aj horšie ale zase toľko ich nebolo. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Takze tento horor je neskutocne amatersky a herci su tak na pi*u,ze to sa len tak nevidi,jednoducho katastrofa,na druhej strane su vyborne masky,perfektne gore efekty a je to dostatocne brutalne a krvave,cize za tie spominane plusy davam tri hviezdicky...:-) ()

Reklama

Reklama