Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka přátel obdrží pozvání k slavnostnímu otevření nového lyžařského střediska. Neváhají ani chvíli a těší se na báječnou dovolenou na romanticky zasněžených horách. Jenže počáteční nadšení z nádherného prostředí rychle vystřídá strach a krev. Záhadný lyžař, kterého cestou přátelé potkají, se změní na sadistického zabijáka, který touží po jediné věci - po jejich smrti. Zdá se, že neznámý lyžař má s přáteli nevyřízené účty! Podaří se někomu uniknout z náruče sněhu a smrti? (evelouch)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Iced mě mile překvapil. Tedy on je to průměr ale v těch shitech co slasher ukazuje posledních pár let je to jako masterpiece. Film působí hodně amatérsky a je to hlavně vidět, ale taky jsem si ho dobře užil díky tomu kde se film odehrává, zasněžené prostředí působí prostě pro slasher zatraceně dobře. Gore sice nečekejte ale bodycount je solidní. Vrah je sice dost obyčejný a motiv je o ničem ale dokáže si solidně zařádit. Pro fanoušky slasheru je to solidní podívaná, pro ostatní hodně slabé. Ale já si film užil. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor kde nejlepší záběry jdou mimo je k hovnu, modrý zakuklenec moc neukáže hrozný. Vlasata dovolená na horách nuda. Nevyužité prostředí a nápad a trocha kozenek to nezachráni. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Zabudnutý winter slasher Jeffa Kwitného z konca 80. rokov uplatňuje mrazivú atmosféru zasneženej zimnej krajiny, z ktorej niet úniku. Iced obsahuje zopár odkazov na známejšie žánrové pecky Friday the 13th (1980) a Silent Night, Deadly Night (1984) a je vcelku pozerateľný. Režisér pracuje s metódou časového posunu: príbeh o odmietnutom nápadníkovi sa plne rozvinie až o 4 roky neskôr. Pre slasher neodmysliteľná nahota je v Iced využitá veľmi odvážne, erotické scény hraničia so soft pornom. V úvode inkriminované scény vytvárajú paralelu s domnelou smrťou odmietnutého nápadníka. Pomerne zaujímavá je aj postava pomstychtivého lyžiara -zabijáka, ktorý využíva lyžiarské náradie a všetko čo mu ponúka zima: snežný pluh, cencúle, atď. Napätie sa stupňuje perspektívou pohľadu spoza lyžiarskych okuliarov. Škoda pomalšieho rozbehu, inak by bol dojem z filmu lepší... ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný slasher,s celkem dobrým hereckým obsazením a dobrou kamerou.Tento horror dlouho nebyl k mání a je dobrý si ho připomenout.Sex na tu dobu je velice odvážný a velmi přímý.Prostě je se na co koukat a film rychle ubíhá a to je dobře. ()

Reklama

Reklama