Reklama

Reklama

Johnny Sunshine Maximum Violence

všechny plakáty

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další amatérská kravina natočená bez talentu. Film se odehrává v postapokaliptické době kde lidi rídi snuff no a ten natáčí banda retardů. A mi koukáme na mučení, ale pozor nečekejte žádné rány na těle či nějaké gore efekty tady si divák musí vystačit pouze s krví. Hlavní "hrdinka" která ráda točí snuff je nesympatická stejně jako zbytek obsazení. On celý film je jedna velká zhovadilost co na tomhle světě nemá co dělat. Proč se film odehrává v post. světě? Nemám páru. Film se mohl odehrávat i v dnešní době a nic by se nezměnilo. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se sice snažili, pro jistotu dodali snímku kus nadhledu až vtipu, ale v rámci "sub-žánru" mne to stejně moc nebralo ... Vše je zde již popsáno, jen bych opakoval již napsané. Jen uvedu, že v konkurenci s například nedávno uvedeným shlídnutým novějším "mega-zvráceným" Visceral: Entre las cuerdas de la locura (2012) tento snímek prohrává absolutně na plné čáře ... (...ale znásilnění "crowbarem" bylo teda zajímavý, zvlášť, když se myslelo na ochranu, tedy prezervativ na konci ... :)) ). ... Jen pro okrajové publikum. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sex,mučení,zombie,drogy a hlavně snuffTo vše narváno do tohoto nízkorozpočtového snímku.Za málo peněz hodně muziky.Aspoň teda pro mě.Je mi jasný že tohle si moc skalních fanoušků nezíská,protože béčkovost a omezený rozpočet je z toho cítit na 100 honů.Ale já tam cítil i obrovskej zápal pro věc a navíc tam bylo pár vydařených nápadů.Hlavní "hrdinka" sice není žádná extra pichna,ale ta role jí prostě seděla.Navíc střídání filtrů a hra barev byla úžasná.Vše bylo taky podpořeno skvěle se hodící muzikou.Krev se tu sice najde,ale bez gore efektů,takže musíte zapojit představivost.Jediné co můžu vytknout je absence scénáře.Ale svých 78 minut si to v poklidu utáhlo aniž by mě to sebevíc nudilo.U mě převládá spokojenost. ()

Pauliee 

všechny recenze uživatele

Ultralacný pokus o takzvaný snuff film. Je to o produkčnej spoločnosti, ktorá vytvára tieto filmy a v úlohe mučiteľa je celkom sexi hlavná "herečka". Inak príbeh je úplne o hovne ak sa tu dá hovoriť o príbehu a zrejme kvôli rozpočtu tu nieje veľa viditeľných gore záberov a ak aj nejaké sú tak je vidno, že sú amatérske. Taktiež skoro všetky boxere do hlavy a podobne sú natočené štýlom spomalene a len vo filme to zrýchlili. Ale aj napriek tomu som sa celkom bavil a niektoré torture scény sú celkom originálne. ()

Reklama

Reklama