Reklama

Reklama

Nepodceňuj blondýnky

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2009, 80 min

Obsahy(1)

Vědomostní show, která je založena na souboji jediného muže proti padesáti blondýnkám. Blonďaté ženy různorodých profesí i věku se svými znalostmi pokouší bořit mýty a bojovat s předpojatostí a předsudky. Hlavní peněžní výhra může dosáhnout jednoho milionu Kč. Soutěžní pořad moderuje Miroslav Šimůnek. (ToxicMan)

Recenze (53)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Legendární omyl TV Prima - soutěž stojící výhradně na asistentce režie se světelnou tabulí, která po hustopanských "mačo" deklamacích Pana Moderátora vyvolává úžasně příšerné bučení, pokřikování a likvidační gestikulaci davu blonďatých dívek a dam, z nichž je pravidelně vybráno několik mluvících repre vzorků pro účely "obsahově i formálně mazácky provedené" konverzace s Panem Moderátorem. Závěrem už snad jen jeho medailónek "Ahoj, já jsem nabušený a zcestovalý příležitostný ochotník Mirek, znáte mě z pekelně šťastných pohádek pana Trošky a možná si mě pamatujete z nějakého štěku jinde." a už si můžete jen zoufat, že jste to tehdá nesledovali, protože tvůrci nemají odvahu ke splnění své povinnosti vůči historii médií a neponechali své dílo oficiálně veřejně přístupné. Ale věřím, že někde na internetu bude kolovat pár klipů;) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

heh? Jediná otázka, na kterou jsem neuměl odpovědět byla ze života sereblitek, něco jako: S kým spala včera Špagáta Šnuptychlová? Jinak náročnost i formát pořadu odpovídá vysílacímu času i televizi. V podstatě jediné, co pobaví, je účast vychechtané Zuzany (?), která zažila hezkou výměnu manželek u Haleluja, budiž pán sektáře, co nejdřív kázal, pak si cucnul vína, a nakonec se po níc, Kristu sláva, sápal a vilně slintal na krucifix:-)))) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k pravidlům velmi malá šance soutěžícího proti těm ženským vyhrát a hlavně nemůžu vystát tu příšerně nudnou vatu, kterou je vycpáván prostor mezi jednotlivými otázkami. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Prima vyrukovala začátkem tohoto roku hned se dvěma "černými perlami": pořadem Vím, cos dělal v pátek a Nepodceňuj blondýnky. Obě jsou takové nehorázné koniny (a to jsem ještě slušný), ale Blondýnky jsou přece trochu jen na nějaké úrovni, aby se vysílaly. Ale Vím, cos dělal v pátek? Tenhle název přede mnou radši nevyslovujte...však si sami přečtěte můj komentář, který snad mluví za vše. ()

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám Prima servíruje další z vrcholů televizní zábavy, který blondýnkám paradoxně ubližuje. Jestliže je tolik z nich schopno vypadnout na poměrně stupidních otázkách, tak si svou image nevylepší ani při celkovém vítězství. Navíc se chovají jako stádo namyšlených slepic a stát proti nim musí být velkým utrpením. Dalším skvostem je všeho neschopný moderátor Šimůnek, který do tohoto slepičince dokonale zapadá. Nevěřil jsem svým očím. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle soutěž je typickým příkladem jak nemá vypadat soutěž. Moderátor Šimůnek se sice snaží tvářit hodně zůčastněně, ale myšlenkami je kdo ví kde a navíc pozuje jakoby rovnou vypadl z přehlídkového mola a ani bohaté zástupy blondýn všech možných profesí nezachrání tuhle vyloženě nezáživnou, trapnou a ve všech parametrech nepovedenou břečku, která by chtěla být show, ale to jí je odepřeno. ()

Suzie05 odpad!

všechny recenze uživatele

Oni už snad neví co mají dělat. Ty pořady jsou blbší a blbší. Postavit chytré blondýny proti hloupým občanům, to je vážně fórek. ()

keddy79 odpad!

všechny recenze uživatele

Prima se s Novou trumfují kdo vymyslí odpornější "soutěž"?! A není to třeba trestné, uvést až takhle sexistický pořad? A nejhorší na tom je, že to víc než chlapi, u nichž by to bylo pochopitelnější (princip disonance byl už dávno odhalen) ale žerou to i ty ženský... ()

Reklama

Reklama