Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodějíčka a bývalého fotografa Tiberia (Marcello Mastroianni) právě pustili po hezkých pár letech strávených v chládku. Na svobodě se střetne s bývalým kumpánem Peppe „Panterem“ (Vittorio Gassman), o němž se ještě nedávno za mřížemi dušoval, že ho nechce ani vidět. Jenomže svět se za ty roky dost změnil, Tiberio nemá kde bydlet, když se z podnájemníka, kterého Tiberiova manželka Teresa (Gina Rovere) vzala do bytu na výpomoc s činží, stal milenec. O práci ani nezavadí, a protože z něčeho žít musí, nechá se přemluvit k pašování. Teď už jen nastartovat letitý Volkswagen Transporter a nebezpečná cesta přes hranice s autem plným kuriózních pasažérů přizvaných k oklamání celníků může začít. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jak již bylo řečeno, část herecké sestavy z filmu Zmýlená neplatí se znovu sešla, s téměř třemi křížky na krku navíc. Přestože je to průměrný film, ve srovnání s původním propadá na všech frontách, zcela mu chybí vtip, nápad, zajímavý děj. Hudebně nepostřehnutelné (jazz tehdy v 50´s fungoval). Viděno v solidním slovenském dabingu. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Zmýlená neplatí po dvadsiatich rokoch. Vcelku vtipná zlodejská komédia, teším sa na predchádzajúce filmy. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Vir, zvaný ,,kvalita skočila z útesu,, v 80. letech zastihl asi celý svět. Už nemůžeme být si jistý ani ve filmu se špičkovými herci. Neakceptovatelný scénář i režie, Incrocci, Gassman a Mastroianni na tento film asi hodně rychle zapomněli. 2/5 ()

Reklama

Reklama