Reklama

Reklama

V Rusku existuje park, kde slibují ohromný zážitek z paintballu. My sledujeme skupinu neznámých lidí, ze které byl utvořen tým zelených. Jejich úkolem je během 24 hodin najít všech 6 vlajek a kufrů, ve kterých najdou předměty, které by se jim mohly hodit. Jde o velmi nesourodou skupinu a první velká zkouška je hned u první vlajky, kde na ně zaútočí protivníci. Jedna z žen i tak dokázala najít kufřík a v něm byla neprůstřelná vesta. Nejprve nikdo moc nechápal, k čemu jim bude, ale brzy byl zastřelen jeden z členů skupiny. Skupina se tedy dala na útěk, přesto jeden po druhém umírali. Skupina se setkala s členy týmu oranžových a brzy jim bylo jasné, že je nezabíjejí oni. I tak ale oranžové zabili. Jedna ze zelených si navíc všimla kamer po celém lese, takže jí došlo, že někdo ten masakr pozoruje. Když už zbyli jen poslední čtyři hráči, rozdělili se do dvojic, aby našli poslední dvě vlajky. Jeden tým byl zlikvidován velmi brzy. Během jejich vraždění nám je odhaleno, že jde o hru o přežití. Za pozorování těch vražd platí diváci velké peníze, tudíž očekávají dobrou show. Poslední žijící pár tuší, že nikdo další nepřežil. Muže ještě za světla popálí v obličeji kyselina, v noci už je rovnou zabit. Posledním přeživším je Anna, která ve tmě najde vysílačku vraha... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Missile

Missile (hodnocení, recenze)

Tímto filmy, zhatily PAINTBALL jako hru, člověk, který třeba nikdy nehrál paintball, ale rád by si ho zahrál, akorát po slednutí toho filmu řekne: '' Co to kurvaje ?!! '' Panu řežisérovi se to moc nepovedlo !!! Ale paintballové zbraně měli celkem pěkné ! :)

Rhyme

Rhyme (hodnocení, recenze)

Tento film je ztrata casu, jdu si radeji zastrilet ven (paintball)

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

já v tom fakt problém nevidim. Na spoustu filmů se člověk prostě titulek nikdy nedočká (nebo by na ně musel čekat rok/y) ... a jestli je film sračka nebo kvalita se (v tomhle žánru) pozná i bez porozumění. A když se snímek dočká dobrejch ohlasů hned po tom, co se objeví, jenom se tím zvýší šance na to, že titule někdo udělá. Tak proč takový příkrý soudy... Navíc z vyprávění pár starších lidí vim, jakej velkej zážitek měli (a stále si ho pamatujou) z německy dabovanejch filmů (hororů), který chytli po revoluci z německejch a rakouskej televizí, a přitom německy nerozumněli... takže rovnice neznámá řeč = menší požitek (aspoň podle mne) neplatí. V tomhle případě teda na titulky čekám, neboť zrovna Paintball byl celkem očekávanej, ale bude-li to trvat dlouho, zkouknu ho asi taky bez ...

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

gabrihell: Díky za osvětlení tvého hodnocení. Aspoň už vím, že ho nemusím brát v potaz...

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Zaujímavé. Takže gabrihell rozumie po španielsky? Nemyslím si že je vhodné hodnotiť film bez toho aby ste rozumeli čo i len jediné slovo.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

dvd rip skutečně existuje (thx JASM), ale bohužel bez anglické zvukové stopy a samozřejmě bez titulků. Takže si prozatím musím nechat zajít chuť :-/

melkor323

melkor323 (hodnocení, recenze)

španieli, od nich možno čakať všecko, nenadarmo mam ich produkciu najradšej

jamesjimbo

jamesjimbo (hodnocení, recenze)

těžko říct, je to zvláštní, kam to zmizelo... třeba to byl totální provar, i když o tom pochybuju

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

jamesjimbo: Ve Španělsku má film premiéru pozítří. V USA byla předabovaná verze uvedena v dubnu v rámci Tribeca Film Festival, ale od té doby nic. Tak doufám, že jí co nejdříve vydají na DVD. Ale ani proti originální španělské verzi bych nic neměl...

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se MOC těším. Od stejné produkční firmy jako REC, kde na stránce jeho pokračování jsem se z přiloženého traileru vlastně o tomto filmu dozvěděl. A je tam dokonce i anglicky dabovaný... A je to velice slušný masakr :-) --- http://television.yodecido.com/video/DiKvGupJac/ --- pusťte si canal Paintball a nechte to přejet na druhou upoutávku, ta je v angličtině!!!

Související novinky

Půjde po vás Hitman 2

Půjde po vás Hitman 2

26.05.2010

Přestože jednička nenadchla ani fanoušky hry firmy Eidos, ani „běžné diváky“, s rozpočtem 30 milionů vydělala jen v kinech rovnou stovku, takže zabiják s kódovým označením 47 se vrátí. Scénář Kylea… (více)

Reklama

Reklama