Reklama

Reklama

Recenze (8)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Reality show ve stylu šaškárny s Ozzy Osbournem a jeho povedenou famílií. Deniska je i pře svůj věk samozřejmě zajímavějším objektem než sešlý rocker. No, pro mužské pokolení v každém případě. Otázka zajímavosti děje je irelevantní, protože od tohoto typu pořadu těžko budete čekat něco víc než bulvární koncept a to se beze zbytku naplňuje. Takže ano, Deniska se ukazuje jako ta největší pipinka v Hollywoodu, okatě hraje na city a pro "skandální" potřeby "dokumentární" kamery kolem sebe hází perlami jako "když já mám ráda geroje s pořádným nářadím" nebo "tohle tělo mi už vydělalo pěkných pár milionů", zatím co jí její prasata serou po domu a smečka psů to ochutnává. Mohl bych být pokrytcem jak poleno a zarputile tvrdit, jak je ta holka pitomá, jak je jako člověk naprosto nehodnotná a herečka zbytečná, ale ruku na srdce, byt tím gerojem a piglovat ji (aka intimně se věnovat) tenkrát každý večer bych se vážně nebránil :-) 50% ()

masw 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dá, ale není tu moc důvodů koukat na tuhle show pravidelně, škoda že se tohle netočilo dřív, aspoň by se v obraze mihnul Charlie Sheen a občas by se pohádali, místo toho tu máme jen Denise, která pořád něco mrčí a lituje se, mě se nikdy moc vzhledově nelíbila (takže pro mě je taky sešlý rocker :) ). ()

vejfukCZ odpad!

všechny recenze uživatele

jednou byla bond-girl a myslí si o sobě že je úplná bohyně a každej se z ní asi pos*ere. To určitě. Měli by udělat další takovou reality show když už - Paris Hilton nebo Denis Richards - která je vypatlanější..? ()

Reklama

Reklama