Reklama

Reklama

Blood Suckers from Outer Space

  • USA Bloodsuckers from Outer Space
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Z farmářů v Texasu se stávají krvežízniví zombie, kteří chtějí lidské mozky. Nikdo neunikne! (JasonCZ)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Blood Suckers from Outer Space“ je jednoduše ukázkou takového podivně humorného vidláckého hororu, na němž je hezké to, že je místy docela krvavý, což by jeden nemusel čekat. Přece jen je to film, který se snaží pobavit. Místy je humor černý, místy je spíše trapný. Tvůrci do toho prostě šli a počítali s tím, že zase tolik fanoušků si tenhle film asi nenajde. A to se jim splnilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna navnadí - zatímco farmář dáví krev, domácí zvířectvo ho v prostřizích klidně sleduje, tedy kromě slepic, ty zajímá jen zrní. Pak ovšem divák dostane ptákovinu o krvesajích, co nejsou ani praví upíři, ani echt zombie. Místy děsně užvaněné, herecké výkony vesměs prkenné, pár scének ale pobaví - když se Jeff pere se strýčkem Joem, vybaví se bláznivé skeče 70. let....a pak najednou švih a ruka je pryč. Vtipná je likvidace tří vojáků, veselý je odkaz na koupelnovou scénu z Psycha. A pan prezident, ten dostane taky pěkně na frak. V rámci plodných 80. let je tohle ale slabší kousek... poslední záběr je na jednu samostatnou hvězdičku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto by si pomyslel, že sa dá ešte niečo originálne v oblasti zombie splatter natočiť? Vlastne nič. Je to akýsi céčkový predchodca LIFEFORCE ( 1985 ), pričom sa tento výraz vo filme použije viackrát. Je to zombie hixploitation mix, s hereckými výkonmi, aké fanúšik čakať bude a rozhodne nebude sklamaný. Gore sa občas ukáže v plnej poľnej, sú to ale skôr výnimky. Dokopy to ale pôsobí, ako slušný celok pre odhodlaných divákov. ()

Reklama

Reklama