Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy se The Butterfly Effect dočká dalšího pokračování. Zatímco původní film si získal celou škálu příznivců, dvojka už tak slavně nedopadla. Grossman šel s kůží na trh, vědom si všech rizik, které to obnáší, ale nechtěl jí prodat lacino. Bylo mu jasné, že pokud se rozhodne přijít jen s další napodobeninou, kritikové jej roztrhají zaživa. Naštěstí se scénáristce podařilo připravit obstojný příběh, který okořenila potemnělou detektivní zápletkou. Nebudu vám mazat med kolem úst a tvrdit, že trojka je geniální dílo, protože to není ani pravda, ale přece jenom z toho vzniklo obstojné průměrné dílo, které určitě stojí za pozornost. Původní myšlenka se sice již nadobro vytratila z této série, ale na rozdíl od druhé dílu tu tvůrce zapracoval hlavně na atmosféře. Když už byl film presentován pod hlavičkou After Dark Horrorfest III, bylo jasné, že divák očekává trochu něco jiného než jen obyčejné drama. I proto se na scéně objeví slušná dávka mord scén, trochu té cákající krve a maskovaný zabiják. Bohužel si však dovolím tvrdit, že nejvýraznější problém vidím v tom, že režisér prostě neumí vybudovat potřebné napětí. Místo aby atmosféra pořádně gradovala, jsme odbytí zběsilým střihem, který hlavně mě kazil požitek z jednotlivých vražd. 50% ()

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně hloupý film, ale tak nějak nešťastně. Ona ta myšlenka není zlá - něco ve smyslu, nechej osud fungovat tak, jak funguje, protože ví, proč se tak děje. Jednoho zachráníš, ale tím můžeš spoustu lidí zabít. Ale podání je zmatené, skáče se z tématu na téma, dějí se divné věci, postavy jsou nezajímavé, a vrah je skoro jasný v brzké době (ono tam těch podezřelých zas tak moc není, že?). Jenom mne pak mrzí ten konec a závěrečná scéna - v podstatě celou myšlenku popírá a šaltruje někam do stylu Omen. Kdyby tam ten konec s tou holčičkou a její panenkou nebyl, dal bych vyšší hodnocení. Takhle je film celý na levačku, protože svou myšlenku nejenom nedotáhne pořádně do konce, ale vlastně říká, že je jedno, co uděláme, skončí to stejně blbě. O což v podstatě jít nemělo. (Mimochodem, tu nekonečnou souložící scénu nějak nechápu - proč tam je, proč tak dlouhá, a proč po tak dlouhé době baba řekne o chlapovi, co ji celou dobu šrouboval ze všech stran, že je gay.) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, první díl mě totálně zazdil a překvapil. Druhý díl mě totálně zklamal a nasral. No a po asi roce jsem šel do třetího dílu, bez větších ambicí. Ale nakonec je to milé překvapení, chtěl jsem dát původně 4*, ale pár věcí mi vadilo. Třeba celkové cestování v čase nebylo dostatečně využito, a ve filmu není ani mnoho postav takže mi bylo skoro po půlhodině kdo je vrah. Nicméně mě překvapil herec Carmack kterýho mám zafixovánýho jako hezouna co neumí hrát, tady mě poměrně překvapil. Je to slušný film na pozdí odpoledne. Jen mě ještě dostalo že závěrečné titulky trvají 11 minut! Film má tedy spíše 80 minut:-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevrátíš, abys pozměnil svou minulost. Tento třetí snímek je hodně krvavej a je tak trochu krimi. Ikdyž každá cesta zpět opět dokáže pěkně zamotat budoucností. Ale to už víme. Hlavní hrdina se zde vydává do minulosti hledat vraha. Není to však tak lehké. CITÁT - Stvořil jsem sériového vraha........ Nakonec se z toho pro Sama vyklubal docela zajímavý anděl strážný. A jak to tak již v této sérii je zvykem, musíme se vrátit až na samý počátek minulosti, aby mohla vzniknout nová budoucnost. Hip-hop mi k filmu vůbec nesedí. Mohli si ho odpustit. CITÁT - Máš pro nás určitě spoustu historek......... Povedený a ničím nepřekvapující film. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama