Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Nach 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší, jak výborná jednička a jisto jistě mnohem lepší, než příšerná dvojka. Každopádně scénáristé měli výtečný nápad zkřížit cestování v čase s detektivkou. Způsob provedení a režie už takovou chválu nezaslouží, ale rozhodně se na to dá dívat. Nejpovedenější z celého filmu však považuji samotný závěr. Ten mě příjemně překvapil a rozhodně potěšil. Zasloužených 70%. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu, tak tá Samova kamarátka z detstva nie je až taká kamarátka z detstva a neprišla Sama poprosiť o pomoc pri hľadaní jej sestry, ale pri pátraní po jej vrahovi. Ináč peace. A čo sa filmu týka, tak v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma je cítiť zostupná tendencia, no chvalabohu nie veľmi rapídna. Priemerný priemer s priemernými hereckými výkonmi, priemerným scenárom, priemerným divákom za priemernú cenu. Teda priemerný film na vyplnenie priemerných 105 priemerných minút. Priemerných 50 priemerných %. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Toto tretie voľné pokračovanie skvelej jednotky nie je až tak zlé, ale ju tu pár nedostatkov, tak napríklad v jednotke ste s hlavným hrdinom cítili takmer všetko od začiatku až dokonca, tu som ale nič necítil. Ďalšia vec je že toto je vlastne niečo ako kriminálka. ... posledná scéna ... ehmmm bez komentára ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak jako šla dvojka přesně po stopách prvního dílů, tak tady je to úplně jiný. Cestování lze ovlivňovat, následky ovšem ne a docela jsem čuměl jak moc se přilila brutalita. Některé záběry a vraždy jsou až hororový. Dost dlouho jsem se ale nudil, nevím proč, ale chytla mě hlavně až poslední 20minutovka, která je víc než dobrá a nechybí celkem nekompromisní závěr, ke kterýmu se v předchozím dílu režisér neodvážil. Pohodová jednohubka. 55% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Zase cestování v čase, což je samo o sobě dost velká blbost, v přímé úměrnosti k blbosti scénáristů, kteří chtěj vymejšlet furt nějaké dějové zvraty, ale jsou to spíš zvratky. Stejně jak u dvojky, ani tady není pořádně vysvětlený, proč někdo umí skákat časem... přičemž tenhle si to navíc vymakal tak, že může skočit kamkoliv kdykoliv, jenom když je ve vaně. Další divno je, že lidem přijde uplně normální, že někdo umí cestovat časem a nikdo, dokonce ani jakejsi fyzik, to neřeší. Kravina, která se dala jednou skouknout, ale taky u toho člověk musel trpět jak vlk chycenej v železech... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama