Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, první díl mě totálně zazdil a překvapil. Druhý díl mě totálně zklamal a nasral. No a po asi roce jsem šel do třetího dílu, bez větších ambicí. Ale nakonec je to milé překvapení, chtěl jsem dát původně 4*, ale pár věcí mi vadilo. Třeba celkové cestování v čase nebylo dostatečně využito, a ve filmu není ani mnoho postav takže mi bylo skoro po půlhodině kdo je vrah. Nicméně mě překvapil herec Carmack kterýho mám zafixovánýho jako hezouna co neumí hrát, tady mě poměrně překvapil. Je to slušný film na pozdí odpoledne. Jen mě ještě dostalo že závěrečné titulky trvají 11 minut! Film má tedy spíše 80 minut:-) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po úbohej a zbytočnej druhej časti tu máme 3.pokračovanie výborného Butterfly Effectu a môžem povedať, že sa vcelku podarilo. Príbeh je založený na tom, že hlavný hrdina Sam si je vedomý svojej schopnosti ovplyvňovať a pozorovať udalosti už minulé a toto aj využíva na spoluprácu s políciou pri chytaní zločincov. Raz sa však rozhodne vrátiť do vlastnej minulosti, všetko však dopadne horšie ako si predstavoval. Dej je zaujímavý a napínavý, samotný film je o dosť temnejší a dospelejší než jeho predchodcovia, herecké obsadenie je tiež slušné, len škoda, že samotné finálne rozuzlenie je možné úspešne predvídať už približne v polke filmu. Bez ohľadu na "značku" Butterfly Effect však ide o podarený, atmosférický film zo série After Dark Horrorfest 2009. ()

petero

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 3 (Dying Breed, Autopsy, The Brøken, Slaughter, Perkins 14, The Butterfly Effect: Revelations, From Within, Voices / Someone Behind You) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film je to na pohodu, dokázal mě udržet v pozornosti po celou dobu, což se cení. Sice má s prvním dílem společnýho jen úplný minumum, ale je to rozhodně lepší než provařená dvojka. Příběh je pěkně mysteriózní, yes, ale bohužel rozuzlení mě moc nevzalo. Solidní film, který neurazí, ale nijak odvázaní z toho taky asi nebudete. 55% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Kdyby USA nešlo o "posraný" prachy a jak nejvíc vytřískat z dobrého Butterfly Effect, bylo by na světě líp. Tím kvality prvního dílu obrovsky ponižují. Sice lepší než dvojka, ale to nic nemění... 2/10 = 20% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ani poriadne neviem prečo, ale páčilo sa mi to viac ako dvojka. Bolo to rýchle, akčné, bez prestrojov a čas pritom ubehol ako voda. Rozuzlenie sa síce dalo tušiť už pred koncom, ale aj napriek tomu tu nebol priestor na nudu. Myslím, že priemer si to zaslúži. 60/100 ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Opět hodně mizerný příživník stejně jako dvojka. Netočte už tato odfláknutá pokračování nebo se z toho zblázním! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit třetí díl jako pokračování, schýlil bych se jistojistě k hvězdičkám dvěma - ovšem tento film jako pokračování neberu - a odpustím producentům i jeho název, který ono pokračování právě evokuje. A teď už dost tlachání o 'pokračování'. :D Když na něj nahlížím jako na samostatnou záležitost, jedná se o příjemně průměrný snímek, který má sice ne úplně promyšlené logické návaznosti a všechno je až moc jednoduché, ale koukat se na to dá bez problému. :) I když jsem psal, že to neudělám - přesto musím upozornit - The Butterfly effect s Ashtonem Kutcherem je o tisíc procent lepší. :) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Od trojky Osudového doteku jsem nečekal nic, ale díky tomuhle je to přece jen o stupínek pohlednější než dvojka :) Hrátky s časem jsou tu ještě "lepší" , scénárista se s tím tady opravdu nesral - pointa, která má zalepit a vysvětlit vše opravdu stojí za to, zhruba něco ve smyslu: Tomu nerozumím, dali mi víno v krabici a já vůbec netušil, že jsou v tom nějaké peníze. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sice to s The Butterfly effect nemá moc co společného, ale i tak jsem se příjemně a překvapivě bavil. I když konec je už trošku zbytečně přeplácaný a divák se snad začne ve snímků ztrácet. Rozhodně lepší než druhý díl. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po nepovedém druhém díle jsem nedoufal, že by trojka mohla nějak překvapit, ale mýlil jsem se. Další snímek který má s prvním dílem společný pouze název a nápad s cestováním v čase mě hodně zaujal. Klasicky jsme svědky mladého muže, který se umí vracet do minulosti. V tomto snímku používá schopnost k dopadení zločinců. Jako vždy se něco semele a tak jsme svědky mnoha jiných realit a alternativ. Příběhově velice slušné a líbil se mi nápad s vrahem. Dále jsem nečekal nějaký náznak gore a nakonec ho tu bylo docela požehnaně. závěrečný twist nějak extra nepřekvapí, ale taky nezklame. Jsem potěšen. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně hloupý film, ale tak nějak nešťastně. Ona ta myšlenka není zlá - něco ve smyslu, nechej osud fungovat tak, jak funguje, protože ví, proč se tak děje. Jednoho zachráníš, ale tím můžeš spoustu lidí zabít. Ale podání je zmatené, skáče se z tématu na téma, dějí se divné věci, postavy jsou nezajímavé, a vrah je skoro jasný v brzké době (ono tam těch podezřelých zas tak moc není, že?). Jenom mne pak mrzí ten konec a závěrečná scéna - v podstatě celou myšlenku popírá a šaltruje někam do stylu Omen. Kdyby tam ten konec s tou holčičkou a její panenkou nebyl, dal bych vyšší hodnocení. Takhle je film celý na levačku, protože svou myšlenku nejenom nedotáhne pořádně do konce, ale vlastně říká, že je jedno, co uděláme, skončí to stejně blbě. O což v podstatě jít nemělo. (Mimochodem, tu nekonečnou souložící scénu nějak nechápu - proč tam je, proč tak dlouhá, a proč po tak dlouhé době baba řekne o chlapovi, co ji celou dobu šrouboval ze všech stran, že je gay.) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy se The Butterfly Effect dočká dalšího pokračování. Zatímco původní film si získal celou škálu příznivců, dvojka už tak slavně nedopadla. Grossman šel s kůží na trh, vědom si všech rizik, které to obnáší, ale nechtěl jí prodat lacino. Bylo mu jasné, že pokud se rozhodne přijít jen s další napodobeninou, kritikové jej roztrhají zaživa. Naštěstí se scénáristce podařilo připravit obstojný příběh, který okořenila potemnělou detektivní zápletkou. Nebudu vám mazat med kolem úst a tvrdit, že trojka je geniální dílo, protože to není ani pravda, ale přece jenom z toho vzniklo obstojné průměrné dílo, které určitě stojí za pozornost. Původní myšlenka se sice již nadobro vytratila z této série, ale na rozdíl od druhé dílu tu tvůrce zapracoval hlavně na atmosféře. Když už byl film presentován pod hlavičkou After Dark Horrorfest III, bylo jasné, že divák očekává trochu něco jiného než jen obyčejné drama. I proto se na scéně objeví slušná dávka mord scén, trochu té cákající krve a maskovaný zabiják. Bohužel si však dovolím tvrdit, že nejvýraznější problém vidím v tom, že režisér prostě neumí vybudovat potřebné napětí. Místo aby atmosféra pořádně gradovala, jsme odbytí zběsilým střihem, který hlavně mě kazil požitek z jednotlivých vražd. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve filmech o cestování v čase se stejně vždycky většinou ztratíte a je fakt, že já byl tady už v půlce zmatený jak okurkový salát, nic se nesnažil pobírat a už jen prostě čekal jak to skončí. A skončilo to přesně tak blbě a nudně, jak by jste od filmu s pořadovým číslem 3 očekávali. Naštěstí tu je pár zajímavých postav, občas až nechtěný humor (když hlavní hrdina během dost energické soulože najednou odmítne pokračovat, nebo to znásilnění, respektive rozhovor po něm) ale dodívat se na to dá. Asi bych měl jít do dvou předchozích dílů, abych zjistil proč měl někdo chuť točit třetí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po špatné a zbytečné dvojce obrovsky milé překvapení. Trojka je plně srovnatelná s jedničkou, tenhle typ mysteriózních béček prostě miluju a v mých očích jsou podobné kousky stokrát přitažlivější a zábavnější, než všelijaké namachrované komerční blockbustery. Temný, napínavý a skvěle vypointovaný příběh, jehož rozuzlení jsem sice minimálně od poloviny tušil, ale opravdu jistý jsem si jím nebyl až do samého konce. A výborná Rachel Miner - na tuhle herečku se fakt hrozně rád dívám, protože vůbec nevypadá ani nehraje jako většina ostatních hereček. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo! Docela mě to překvapilo, ale ono to vůbec nebylo špatné. Na jedničku to sice zdaleka nemá, ale jedná se o mnohem lepší díl než dvojka! Nenechával bych se mást celkovým hodnocením. Jde o celkem slušnou sci-fi kriminálku a rozhodně stojí za shlédnutí.. 3,5*! ()

Reklama

Reklama